Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humana lanserar Fokusfredag

Publicerad: 2022-03-22

Fokusfredag med Humana är våra kostnadsfria digitala föreläsningar. Här sätter vi fokus på högaktuella ämnen och bjuder in intressanta föreläsare. Välkommen!

Till Fokusfredag

Fokusfredag är en plattform på Humanas hemsida där vi sprider kompetens inom individ- och familjeomsorg, LSS och personlig assistans samt äldreomsorg. Genom att erbjuda kostnadsfria digitala föreläsningar så delar vi våra kunskaper och bjuder in till både kompetenshöjning och intresseväckande ämnen.

På Fokusfredag kan du anmäla dig till våra kommande föreläsningar, se våra tidigare föreläsningar, komma med förslag på ämnen samt även dela informationen med dina kollegor. 

"Humana har stor kompetens inom hela omsorgsområdet, till exempel psykosocial problematik, psykisk ohälsa och funktionsnedsättning. Med detta koncept vill vi främja kunskapsdelning och ge yrkesverksamma inom omsorg och social verksamhet samt människor som är intresserade av dessa ämnen en möjlighet att förkovra sig, inspireras och bredda sin kompetens", säger Anna Sönne, Humanas marknads- och kommunikationsdirektör.

Har du frågor eller förslag på teman? Vänligen kontakta

Emma Blomqvist Sälj- och marknadschef
Angelika Strandberg
Angelika Strandberg Marknad- och kommunikationschef