Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Humana förvärvar Solvik Barnevern AS i Norge

Publicerad: 2022-07-04

Solvik Barnevern är en liten aktör som erbjuder familjehem i sydöstra Norge.

Solvik Barnevern grundades 2016 och inledde arbetet med familjehem 2017. I dag är verksamheten en pålitlig leverantör av familjehem och akutboenden till bland annat statliga Bufetat, som ansvarar för statlig familjevård, samt till Oslo stad. Solvik har en bra bas av familjehem och besitter gedigen kompetens.

– Solvik strävar efter att våra familjehem ska få en så bra och professionell uppföljning som möjligt. Med Humana som nya ägare kommer vi att kunna dra nytta av deras breda erfarenhet och kompetens, säger Geir Alte Pedersen, chef för Solviks Barnevern. Han är övertygad om att Humanas Omsorg og assistanse kan ge ännu bättre service till Solviks familjehem och klienter.

Jan André Hansen, divisionschef på Humana Omsorg og assistanse är stolt över förvärvet och ser optimistiskt på framtiden.

– Vi är helt enkelt en bra matchning med Solvik och har samma värderingar, en brinnande vilja att bidra och inte minst ett stort fokus på kvalitet. Solvik har vidareutvecklingspotential inom familjehem, men även inom andra områden som hjälpåtgärder och avlastningstjänster, säger Jan André Hansen.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Hans Henrik Sörensen, Chief Marketing Officer
+47 928 69 714
Hans.Henrik.Sorensen@humananorge.no