Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Datum:

Tid: 08.30 - 09.30

Stad: Hela landet

Plats: Evenemanget är tyvärr inställt!

Anmälan:

Evenemanget är tyvärr inställt.

Skydda eller begränsa? Hur vi på Humana arbetar systematiskt med skydds- och begränsningsåtgärder - ett ständigt pågående arbete. Vi kommer att dela med oss av hur vi arbetar med risk- och skyddsfaktorer: varför det är viktigt, juridiken som ligger till grund samt hur vi arbetar förebyggande med praktiska exempel.

Humana Academy bjuder tillsammans med Bonnier Academy in till ett kostnadsfritt webbinarium "Skydda eller begränsa- skyddsåtgärder i praktiken" fredagen den 26 november kl. 8.30-9.30 där vi berättar mer om hur vi arbetar med risk- och skyddsfaktorer.

Föreläsare är Kristina Jern, koncernansvarig hälso- och sjukvård, 
Kirsi Kirpislidis, kvalitetschef Humana Omsorg, 
Ida Nilsson, kvalitetsutvecklare Individ och Familj och
Kajsa Sundvall, kvalitetsutvecklare Humana Omsorg.
Webbinariet leds av Marie Eklund, chef Humana Academy.

Vem riktar sig föreläsningen till?
Webbinariet riktar sig till dig som arbetar inom äldreomsorgen, vård- och omsorg med äldre och yngre samt Individ och Familj, och även till alla som är intresserade av att lyssna till hur vi på Humana arbetar kring detta.

Humana Academy och Bonnier Academy erbjuder digitala utbildningar för dig som arbetar inom äldreomsorgen. Våra flexibla e-utbildningar bidrar med kunskap, tips och inspiration i ditt viktiga arbete och för att höja kvaliteten, kompetensen och tryggheten inom äldreomsorgen.

Kontakta oss om du vill veta mer:

Marie Eklund Chef Humana Academy


Anders Jonasson
Chef Bonnier Academy
anders.jonasson@bonnieracademy.se
070-144 34 20