Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Datum:

Tid: 08.30 - 09.30

Plats: Digitalt. Länk skickas ut via mejl

Anmälan:

Anmälan krävs för att länk ska kunna skickas ut. Anmäl dig senast 27 oktober.

Anmälan

Frågan speglar en av de juridiska utmaningar som finns inom äldreomsorgen. På detta webbinarium berättar vi om hur vi på Humana jobbar med frågorna och lyfter olika exempel från verkligheten. Vi kommer synliggöra kopplingen mellan juridik och praktik samt bidra med erfarenhet kring dilemman som kan uppstå i den praktiska vardagen och hur de kan lösas. Webbinariet presenteras inom ramen för samarbetet mellan Humana och Bonnier. ​​​​​​​

Humana Academy bjuder tillsammans med Bonnier Academy in till det kostnadsfria webbinariet "Vem får ta beslut åt min förälder som har demens?" fredagen den 29 oktober kl. 8.30-9.30 där vi berättar mer om hur vi arbetar:

  • Vem har beslutsrätt? Konkreta exempel.
  • Vad innebär framtidsfullmakt och att vara gode man? Humana benar ut begreppen.

Föreläsare är Eva Nilsson Bågenholm, Kvalitetsdirektör och Amanda Bergerståhl, Bolagsjurist, båda på koncernnivå inom Humana samt Kirsi Kirpislidis, Kvalitetschef, Humana Omsorg.
Webbinariet leds av Marie Eklund, chef Humana Academy.

Vem riktar sig föreläsningen till?
Webbinariet vänder sig till chefer och medarbetare inom äldreomsorg samt alla med ett intresse av äldreomsorg som vill lyssna till hur vi på Humana arbetar kring detta.

Humana Academy och Bonnier Academy erbjuder digitala utbildningar för dig som arbetar inom äldreomsorgen. Våra flexibla e-utbildningar bidrar med kunskap, tips och inspiration i ditt viktiga arbete och för att höja kvaliteten, kompetensen och tryggheten inom äldreomsorgen.

Kontakta oss om du vill veta mer:

Marie Eklund Chef Humana Academy


Anders Jonasson
Chef Bonnier Academy
anders.jonasson@bonnieracademy.se
070-144 34 20