1. Start
  2. Om Humana
  3. Våra verksamhetsområden

Våra verksamhetsområden

Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Det är också det som är vår vision.

Hero

Verksamhetsområden i Sverige

Hero

Personlig assistans

Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Det är också det som är vår vision.

Hero

Individ och familj

Humana är Sveriges ledande företag inom individ- och familjeomsorg. Vi arbetar med hela landet som upptagningsområde och vågar påstå att vi har den största samlade kompetensen inom barn-, ungdoms- och vuxenproblematik när det gäller psykosocial problematik och psykisk ohälsa.

""

Äldreomsorg

På Humanas äldreboenden finner du trygghet, värme och gemenskap. Välkommen att kontakta oss för en visning!

Solros

Hållbarhet för individen och samhället

Humanas vision och övergripande målsättning handlar om hållbarhet på individ- och samhällsnivå. Hållbarhet är därför en integrerad del av vår strategi som styr verksamheten mot vår vision om allas rätt till ett bra liv.

Kvinna och barn sitter vid bord, de skrattar och håller varandras händer

Vision, värdegrund och kultur

Alla har rätt till ett bra liv. Rätten till ett bra liv är inskrivet i svensk lag och i FN:s Barnkonvention. Det är också en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och därför har vi även valt det som vår vision.

""

Utbildning och forskning

För oss på Humana är det centralt att kvalitetssäkra vår egen verksamhet men också bidra till hela branschens utveckling att nå en högre standard inom psykosocialt arbete. Utbildning, forskning och kompetensutveckling är en viktig del i arbetet, och vi utbildar både internt och externt.

Utforska 207 lediga tjänster

Vi letar alltid bra personer som vill jobba hos oss! Vi har flera lediga tjänster över hela Sverige. Se om du hittar ditt nya jobb hos oss.

Sök jobb hos oss