Humanas hjältar

Humana är fullt av hjältar! Med glädje, engagemang och ansvar arbetar de med oss eller är värdefulla kunder. Här lyfter vi några starka berättelser om våra hjältar.

Hero
Två personer sitter i ishotells badkar

"Nu kan vi vara lugna inför nästa omprövning"

Vid en omprövning fick Samuels familj en kalldusch. Trots att hans behov var oförändrade så ville kommunen dra in all assistans. De fick tre veckor på sig att överklaga.

Sanna Hedlund

"Man får äga sin egen historia och det finns inga regler"

Hösten 2020 tävlade både Sanna och hennes syster Malin i skrivartävlingen HöstRöst. Sanna vann med texten, Allt det som inte gör ont.

Två kvinnor rensar i tomatlandet

"Mina assistenter är mitt guld"

1994 var hon med och väckte motionen om LSS. Hon är lika engagerad i sina assistenter och det var därför hon efter noggrant övervägande valde Humana som sin utförare av assistans.

A women sitting in a wheelchair outside

Ett samtal till Humana förändrade allt

När livet kändes som skörast svek kommunen Ulrika. Trots uppenbara behov blev Ulrika fråntagen nästan alla sina assistanstimmar.

A woman sitting on a bed

"Jag blev chockad över hur det var"

Johanna 22, visste inte riktigt vad yrket som personlig assistent innebar när hon skickade iväg en jobbansökan. "Jag och Natalie har varit på konserter, festivaler, Gröna Lund och hittat på jättemycket saker."

Har du frågor kring personlig assistans? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vår styrka är lång erfarenhet, engagerade medarbetare och Sveriges största samlade juridiska kompetens inom personlig assistans.

Du kan också kontakta vår assistansrådgivning direkt

assistansradgivning@humana.se020-70 80 87

Utforska 207 lediga tjänster

Vi letar alltid bra personer som vill jobba hos oss! Vi har flera lediga tjänster över hela Sverige. Se om du hittar ditt nya jobb hos oss.

Sök jobb hos oss