en grå mugg med Humanas logga på

Tidrapportering

FAST är vårt webbaserade program för schema, tidrapportering och social dokumentation. I FAST finns en bra överblick av dina arbetspass och här godkänner du dina tider löpande under månaden. FAST kan användas både i mobil och på dator.

Dina tider ska vara kontrollerade, godkända och signerade senast klockan 8:00 den 1:a varje månad, för att du ska få lönen utbetalad i tid.

Har du frågor kring din lön eller schema- och tidredovisning är du välkommen att kontakta Humanasupporten via kontaktikonen till höger uppe i bild, Humanasupportens telefontider är vardagar 08:00–17:00.

Manualer hittar du i FAST, under hjälpfunktionen. Du kan också gå våra utbildningar i FAST, dessa hittar du i Humanas lärportal som du når genom att logga in i FAST och klicka dig vidare till lärportalen.

Tidrapportera rätt!

Det är mycket viktigt att tidrapporteringen av dina arbetade timmar speglar hur det har sett ut i verkligheten. Den som arbetar hos kunden är den som ska stå på tidrapporten. Om du exempelvis byter arbetspass med en kollega måste detta också ändras i schemat i FAST och tidrapporteras korrekt.

Här nedan kommer du vidare till FAST och därigenom når du Humans lärportal!