två pojkar cyklar på grusväg

Karriär

Karriärsutveckling kan vara att lära sig mer och bli bättre på det man dagligen utför i sitt arbete. Det kan också vara att specialisera sig inom ett område eller möjlighet att prova på nya roller. Oavsett hur du ser på utveckling och vad som viktigt för dig finns möjligheterna inom Humana.

På Humana tror vi att det bästa sättet att få våra medarbetare att trivas är genom att skapa valmöjligheter och olika vägar för personlig- och yrkesmässig utveckling. Som medarbetare ska du kunna påverka din egen vardag och din utveckling varje dag - därför ges du möjlighet att skapa din egen karriär. Din karriärutveckling kan ske på olika sätt. Du kanske vill ha större ansvar för någon uppgift i din nuvarande tjänst för att bredda dina kunskaper? Eller känner du dig redo för en annan roll på Humana?

Hos oss finns flera exempel på drivna personliga assistenter som fått andra tjänster inom Humana, exempelvis inom administration men också som chefer.På Humana ger vi dig kunskapen och de verktyg du behöver för att utvecklas och växa, men framförallt blir du en del av ett team som delar tankar och bygger framgång tillsammans.På Humanas hemsida hittar du Jobbportalen, där ser du alla annonserade tjänster inom de olika verksamhetsområden som finns inom Humana.