Hem

Kontaktuppgifter

Här hittar du fler kontaktuppgifter

Telefonnummer till växeln och adresser till våra kontor

För dig som anställd arbetsledare

Publicerad: 2024-05-20

Arbetsledarforum är en nysatsning från Humana Assistans som riktar sig till dig som anställd arbetsledare. Forumet ska ersätta vårt tidigare HumanaNytt Live som visserligen riktade sig till alla personliga assistenter men nu skriftar vi fokus. Arbetsledaren ska vara avtalad arbetsledare inom Humana Assistans för att delta, mötet är obligatoriskt och du som arbetsledare måste anmäla dig till varje tillfälle.

HumanaNytt Live blir Arbetsledarforum

Vi kommer under 2024 testa ett nytt koncept som delvis byter ut HumanaNytt live, och det är vårt nya Arbetsledarforum. Vi har de senaste åren fått in flera förbättringsförslag från anställda arbetsledare hos oss och även från flera tjänstemän, om att det önskas ett forum för arbetsledare och nu är vi i startgroparna med detta. År 2024 kommer utgöra en testperiod, som vi sedan utvärderar vid årets slut och efter det fattar beslut om Arbetsledarforum skall bli en obligatorisk del av vår verksamhet.

Onsdagen den 29 maj klockan 15-16 går andra mötet av stapeln och inbjudan med anmälan är utskickad till registrearde arbetsledare i Sympa. Som arbetsledare ansvarar sedan själv för att anmäla dig till var och ett av tillfällena, för att kunna delta och sedan gäller obligatorisk närvaro, alternativt avbokning (om förhinder skulle uppstå).

Kompetensutveckling och viktig information

Arbetsledarforumet syftar till att regelbundet förse arbetsledare med viktig information och kompetensutveckling som grundar sig i vårt Årshjul - rutiner samt att ni ska få möjlighet att lyfta frågor och funderingar i er roll som arbetsledare. Observera att forumet är strikt styrt av både tystnadsplikt och GDPR, således kommer inga specifika ärenden kunna lyftas.

Vi ses i maj, varmt välkommen!

Till anmälan

Videosamtalslänk 

Eller ring: (SE) +46 8 505 450 05 Pinkod: 239 057 502#

Fler telefonnummer

 

För frågor och kontakt

Maria Simonsson Nicolaidis 
Eventansvarig
maria.nicolaidis@humana.se