1. Du är här: Assistansrådgivning
En kund och en assisten som har kul tillsammans

Assistansrådgivning hos Humana assistans

Tillbaka till bli kund

Humanas Assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättning, LSS och personlig assistans.

Varför välja Humana för personlig assistans?

 1. När det handlar om personlig assistans finns det många frågor. Humanas rådgivning ger dig svar, helt kostnadsfritt, om vilka rättigheter du eller din närstående har. 

  Vi har gedigen kunskap om allt som rör lagar och regler kring personlig assistans och LSS. Med Sveriges största juristkår till ditt förfogande kan vi ge dig bästa garantin för ett rättvist beslut. Vill du prata med en jurist redan idag? Ring oss på 020-70 80 87.

 2. Du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

  Vi utbildar assistenter och har kvalificerade utbildningar genom Humana Academy. Det är populärt att jobba som personlig assistent hos oss.

  Söker du jobb? 

 3. Vi anordnar många roliga event för våra kunder i hela Sverige. Det är allt från julbord till sommarfester, motionslopp, sommarläger och mindre träffar som vi bjuder in till året runt.

  Här hittar du alla våra event.

Har du frågor om personlig assistans?

Ring oss om du vill bli kund hos Humana Assistans så hjälper vi dig. Vi svarar även på dina frågor om funktionsnedsättningar, LSS och personlig assistans. 

Assistansrådgivning

Ring oss redan idag på 020-70 80 87
eller skicka e-post till assistansradgivning@humana.se