Hem 020-70 80 87 Öppet vardagar
Kontakta oss Hitta din lokala kontaktperson

"Jag spelar gärna egen musik."

Emanuel är 25 år och har ett rockband som heter Father & Sons. Själv spelar han gitarr, och då gärna sin egen musik. Även Emanuels pappa Kennet spelar gitarr. De är ofta ute på spelningar och snart ska de ge ut en skiva. Det är i alla fall drömmen.

Emanuel spelar gitarr

Det är tydligt att Emanuel älskar musik och när han inte spelar själv går han ofta på konserter i stora delar av Sverige. Hans syster Kristin är ofta med på konserterna som Emanuels assistent. Det ger extra trygghet eftersom han, förutom att han har autism, även får svåra epilepsianfall flera gånger i veckan.

Ett annat stort intresse är lajv. Det är inte alla som vet vad det är men de som är riktigt intresserade åker ofta till medeltidsveckan i Visby precis som Emanuel. Lajv är lite som teater fast utan publik där det kan finnas allt från vanliga riddare till trollkarlar. För Emanuel är lajvet precis som musiken något han inte skulle kunna göra utan sina personliga assistenter. På så sätt är assistenterna lite som trollkarlar, väldigt bra att ha.

Att bli kund hos Humana Assistans är enkelt

Klicka på menyn nedan för att ta kontakt med din lokala informatör så hjälper vi dig.