Hem

Inse mitt värde

Publicerad: 2020-01-27

I höstas när Arbetsförmedlingen påstod att jag inte är en mäktig Influencer så sänktes mitt självförtroende rejält. Det kändes som att allt jag har byggt upp i tio år inte hade något värde.

I oktober när allt hände blev jag så arg. Men när jag är arg och känner mig nervärderad så satsar jag på att bevisa hur fel de har. Så då startade jag min kanal på Youtube. Under hösten har jag gjort ett par samarbeten som varit obetalda. Jag har liksom satsat på att komma in i branschen och att skapa en fin relation med samarbetspartners. Men tyvärr har jag inte insett mitt värde först nu.

Jag lägger all min tid på mina sociala medier. Tro det eller ej men det tar så mycket tid att leverera content med bra kvalité. Men då jag har CP så har jag nervärderat mig själv. Jag har fokuserat så mycket på att komma in i branschen och visa samarbetspartners vilken bra Influencer jag är. Att ha mig, som har CP men en stor följarskara, gynnar de otroligt mycket. Folk hajar till när de ser att stora varumärken jobbar med folk utanför normen.

Jag älskar kläder men det är dags för mig att inse mitt värde. Istället för att jaga samarbetspartners kommer mitt fokus vara att bygga upp min följarskara ännu mer och skapa en attraktiv annonsplats.