Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Vi står på din sida

Vägen till ett rättvist assistansbeslut upplevs ofta svår och komplicerad. Det är därför alla Humanas kunder har rätt till juridisk hjälp. Även du som inte har assistans idag är välkommen att höra av dig för hjälp med ansökan och rådgivning. Här har vi samlat historierna från några av alla vi hjälpt.

Rätten till goda levnadsvillkor måste såklart gälla för alla personer med funktionsnedsättning och oavsett var man bor. Vi tycker inte att det ska behövas jurister för att få den hjälp man har behov av men tyvärr ser det ofta ut så med en komplicerad och svårtolkad lagstiftning. Vi har en av Sveriges största juristkår specialiserad på just personlig assistans och LSS. För oss är det självklart att alla har rätt till ett bra liv. 

Har du inte assistans idag så hjälper vi dig gärna från start till mål med din ansökan. Du förbinder dig inte till något. 

Blir du kund hos oss får du din egen jurist som är expert på just dig och dina behov. 

Kontakta våra jurister!

Vill du veta mer om hur Humanas jurister kan hjälpa dig eller har du frågor om personlig assistans? Kontakta vår kostnadsfria Assistansrådgivning på 020-70 80 87 redan idag!

Kontakta våra jurister kostnadsfritt

två händer som håller i en kopp med humanalogga på

Humanas assistansrådgivning

Sidans innehåll

Sidans innehåll

Stäng innehållsförteckning