1. Du är här: Humana-slingan, motionsloppet för dig med funktionsnedsättning - Jönköping

Humana-slingan, motionsloppet för dig med funktionsnedsättning - Jönköping

Det är med stor glädje Humana i samarbete med Blodomloppet Jönköping och Vätterhem bjuder in till Humana-slingan. Vi vänder oss till dig med någon form av funktionsnedsättning som vill prova på att delta i ett motionslopp på dina egna villkor.

Datum:

Tid: 19.00 - 22.00

Stad: Jönköping

Plats: Start vid ICA Maxi, målgång i Knektaparken, Jönköping

Anmälan:

Senast 12 augusti

Anmälan


Givetvis är deltagandet för dig kostnadsfritt. Gå, jogga, spring eller rulla ca 2 km längst Rocksjön och Knektaparken. Behöver du hjälp längst vägen deltar även assistent utan kostnad.

Alla kan delta, gammal som ung, oavsett vilken funktionsnedsättning du har. Loppet går av stapeln samtidigt som Blodomloppet så du kommer att vara en del av den stora folkfesten. Sträckningen med start bakom ICA Maxi och med målgång i Knektaparken är plan utan backar och är tillgänglig för rullstolar.

Alla som deltar och går i mål får medalj, t-shirt, banan och pärondryck, man är dessutom med i utlottning av fina priser. Vi bjuder på fika i vårat Humanatält efter loppet. Kom och utmana dig själv, vi är självklart på plats som hejarklack.

Mer info om Blodomloppet Jönköping finns att läsa på blodomloppet.se/vara-lopp/jonkoping/

Behöver du hjälp med anmälan eller vill ha mer information kan du kontakta Eric Gröön på Humana 072-700 24 12 eller eric.groon@humana.se

Varmt välkommen!