1. Du är här: Humana Summer Camp 2018

Humana Summer Camp 2018

Vi anordnar ett fullspäckat program på Gullbrannagården utanför Halmstad den 1-4 juli. Boka in dig snarast och delta på detta häftiga sommarläger.

Datum:

Tid: 11.00 - 13.00

Stad: Eldsberga

Plats: Gullbrannagården, 305 96 Eldberga

Anmälan:

senast den 30 maj

Anmälan

Du kommer att erbjudas allt ifrån att testa olika sporter och fritidsintressen till att mysa vid lägereld och berätta roliga historier. Det är viktigt att poängtera att inget kommer att påtvingas utan du väljer själv vad du vill pröva på under din vistelse.

Vi vänder oss till dig som är minst 10 år och har personlig assistans eller du som är i startgropen för att söka assistans. Det finns ingen övre åldersgräns utan både ungdomar och vuxna kan delta men platserna är begränsade så först till kvarn gäller. Vill du komma på ett sommarläger för att få chans att uppleva härligt aktivitetsfulla dagar så är detta läger något för dig.

Söndag 1/7 inleds med att vi installerar oss på rummen och lära känna varandra. På kvällen sitter vi kring lägerelden och grillar godsaker eller så kan man spela minigolf.

Måndag 2/7 sitter vi upp på hästryggen då vi får besök av dessa härliga djur. Vill man inte rida på hästen kan man istället åka bakom i en skrinda. Efter lunch tar vi med oss våra simkläder för ett besök till simhallen i Halmstad. På kvällen kan man spela olika spel eller vara kreativ och pyssla.

Tisdag 3/7 kommer en fotograf som kommer ta bilder på oss både i grupp och porträtt, dessa kommer vi sedan att få med oss hem i olika fina format. Vill man fortsätta att vara kreativ kan man även måla tavlor både av natur eller människor. På eftermiddagen finns det tid för att prova olika aktiviteter med vår aktivitetsvagn. På kvällen kommer vi arrangera en avslutningsmiddag och dessutom får vi besök av Lena Maria Vendelius som både kommer inspirera oss med sin närvaro och sång. Men än är inte kvällen slut, disco för dem som vill och orkar.

Onsdag 4/7 samlar vi ihop oss för en avslutningsaktivitet innan vi skiljs åt efter lunchen.

Det kostar 3 500 kronor/deltagare och 5 000 kronor/assistent eller anhörig och i priset ingår logi, mat, aktiviteter samt sänglinne och handduk. Kostnaden för assistent går att betala via assistansomkostnad.

Du bor tillsammans med valfri resekompis/assistent på ett ljuvligt vandrarhem som naturligtvis är handikappanpassat. Där finns gemensamma ytor, dusch och toalett.

Har du frågor?
Maria Simonsson Nicolaidis
040-602 45 27
070-164 89 45
maria.nicolaidis@humana.se

Varmt välkommen!

Datum och tid:
1-4 juli, incheckning den 1 juli mellan kl. 11.00 – 14.00 och utcheckning den 4 juli kl.13.00

Plats: Gullbrannagården, 305 96 Eldberga

Hitta hit!

Anmäl er här! senast den 20 maj