1. Du är här: Humanas familjedag på Kolmården

Humanas familjedag på Kolmården

Välkommen till Sveriges största djurpark och en dag full med uppvisningar och upplevelser. Vi bjuder dig, din familj och assistenter (max 7 personer/sällskap) på entré och fika i delfincenter. Vi har ordnat så att ni har företräde i linbanan, delfinshowen och vissa av åkattraktionerna. Vi kommer att ha vårt Humana- tält uppsatt inne på området, på samma plats som tidigare. Där finns det möjlighet att släcka törsten och prata med oss.

Datum:

Tid: 10.00 - 17.00

Stad: Kolmården

Plats: Kolmårdens Djurpark

Anmälan:

Senast 20 augusti

Anmälan

För dig som önskar att boka och bekosta eget boende så har vi reserverat tre anpassade rum på Vildmarkshotellet. Reservationen gäller fram till den 30 juni och finns enligt principen ”först till kvarn”. Kontakta Vildmarkshotellet på 010-708 77 00 för mer information. Ange bokningskod: HUMANA.

Har du frågor om dagen så är du välkommen att kontakta Humanas informatör Patrik Stringborn 070-164 89 63. Humanas kontorsgäng kommer att finnas vid entrén mellan kl. 10.00 -11.00 för att dela ut era entrébiljetter.

Viktigt att du meddelar oss:
I din anmälan måste du ange för- och efternamn på alla deltagare så vi enkelt kan pricka av er på plats. Vill du meddela om senare ankomst eller har andra praktiska önskemål så ange det i anmälan.

Varmt välkommen hälsar
hela gänget på Humana