Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humanas quizpromenader – direkt i din mobil

Med appen Active Quiz kan du kombinera fysisk rörelse och kunskap. Det bästa av allt – gå, rulla eller jogga var du vill. Teman är alltifrån om Melodifestivalen till handhygien.

Datum:

Tillfällen: Löpande under 2021

Gå en promenad med en vän, assistent eller en familjemedlem och hitta gemenskapen med våra quizpromenader. Appen är gratis och det enda du behöver är din mobiltelefon eller surfplatta.

Vem kan delta?

Våra quizpromenader riktar sig till dig med personlig assistans, oavsett om du är kund hos oss eller inte, och till våra medarbetare. 

Så går du våra quizpromenader

  • Ladda ner appen Active Quiz i App store eller Google Play.
    Välj notisljud under inställningar i din telefon, då slipper du gamnacke. Säkerhetsställ att du har notiser på så du inte missar frågorna. 
  • I quizrums-id skriver du HUMANA och ditt namn i fältet gästnamn. 
  • Välj valfri runda och starta quiz. Vi lägger upp nya quiz löpande.
  • Frågorna dyker upp på skärmen i valfri riktning och rutt. Snabbast svarstid och flest rätt har dessutom chans att vinna ett fint pris.   
  • Tänk på att du behöver skicka in dina svar i slutet av quizet med mejladress och telefonnummer för att hamna i leaderborden. 
  • Humana förbehåller sig rätten att ogiltigförklara spelare som inte anmält sig på korrekt sätt eller följer regler. Vi tar inte ansvar för tekniska problem som uppstår i appen eller i din mobil/surfplatta.
  • Upplever du tekniska problem i appen? – läs mer om vanliga frågor och svar på Active Quiz.

Mer om appen Active Quiz

Har du några frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till marknadassistans@humana.se


Vi sparar inga uppgifter om din mobila enhet. Den tillåtelse till appens nyttjande av GPS och notiser är enbart kopplat till din personliga upplevelse av appen och är ingenting vi lagrar på andra sätt. Det sparas enbart lokalt i din enhet. Du som användare kan på eget initiativ koppla ett resultat på ditt gästnamn till en mejladress/telefonnummer i syfte att vara nåbar under rimlig tid för uppföljning av tävlingspriser och erbjudanden som är knutna till din genomförda aktivitet. Du ombeds även att godkänna att dessa två personuppgifter lagras i samma stund som du skriver in dessa i appen.