1. Du är här: Välkommen till Furuviksparken

Välkommen till Furuviksparken

Sommarsäsongen är äntligen här och vi är glada att återigen få bjuda in till en heldag utomhus med fartfyllda nöjen, plaskande vattenland och magiska djurmöten.

Datum:

Tid: 11.00 - 16.00

Stad: Furuvik

Plats: Furuviksparken

Häst med barn

Eventet är inställt.

Med anledning av coronaviruset och för att undvika smittspridning kommer vår familjedag i Furuviksparken inte att genomföras enligt plan. Vi hoppas kunna bjuda in till ett nytt datum längre fram igen.

Vänliga hälsningar,
Humana AssistansVi bjuder dig som är kund, din familj och dina arbetande assistenter på inträdet samt enklare förtäring under dagen (ni får en värdecheck som gäller i parkens alla kiosker och restauranger). För den som vill känna fartvinden i håret uppmuntrar vi till köp av eget åkband i entrén vid ankomst.

Följ med på en spännande dag till Furuviksparken! En dag fylld av gemenskap och glädje, alla deltar på sina egna villkor.

Hur anmäler du dig?
Du som är kund kan ta med dig max 5 personer (anhöriga eller assistenter). Sista anmälningsdag är 10 juni. Vill du anmäla senare ankomst eller har andra praktiska önskemål går det bra att meddela det i samband med din anmälan.

Har du en fråga inför eventet är du välkommen att kontakta kristian.jaderberg@humana.se

Hjärtligt välkommen!
Humana Assistans


Detta evenemang dokumenteras eventuellt med film eller foto för att kunna delas med dem som inte har möjlighet att delta på plats. Materialet kan också komma att användas i syfte att visa och marknadsföra vår verksamhet i olika kanaler (till exempel hemsida och sociala kanaler). Vill du som deltagare inte bli fotograferad eller filmad är du alltid välkommen att kontakta oss på marknad.assistans@humana.se