Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
Tillbaka till Personlig assistans

Med anledning av Covid-19 har familjedagarna senarelagts.

Börja det nya decenniet tillsammans med Humana!

Vill du också uppleva en dag fylld av aktivitet, gemenskap och glädje? Alla kan delta, gammal som ung, oavsett funktionsnedsättning. Eventet är gratis för dig och dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt för en medföljande vän eller familjemedlem.

Din intresseanmälan är inte bindande utan du visar bara ditt intresse för att delta. Du får mer information gällande de event du visat intresse för närmare sommaren. Antalet platser är begränsat, så fyll i din intresseanmälan redan idag!

Är du redan kund hos Humana?

Vad kul! Våra familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans. Fyll inte i vårt formulär på denna sida utan håll utkik närmare sommaren i vår evenemangskalender och anmäl dig där. Observera att antalet platser är begränsat.

Vanliga frågor & svar

 1. Våra familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans. Fyll inte i vår intresseanmälan på denna sida utan leta upp närmaste familjedag i vår evenemangskalender och anmäl dig där.

  Antalet platser är begränsat så skicka in din intresseanmälan redan idag!

 2. I år har även du möjlighet att delta på en av våra familjedagar. Eventet är gratis för dig och dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt för en medföljande vän eller familjemedlem.

  Kom ihåg att varje familjedag är unik. Alla kan delta, gammal som ung, oavsett funktionsnedsättning. Du får mer information närmare sommar efter att du har skickat in din intresseanmälan.

 3. Nej, alla familjedagar är gratis för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd. Det innebär att du, din medföljande vän eller familjemedlem, samt dina tjänstgörande assistenter med ledsagarkort, går in kostnadsfritt.

  Kostnader för logi, parkeringsplats eller förtäring ingår inte. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen.

 4. Under våra familjedagar får du en dag fylld av glädje, gemenskap och lek tillsammans med oss från Humana. Kom ihåg att varje familjedag är unik. Du får mer information närmare sommaren efter att du har skickat in din intresseanmälan.

 5. Våra familjedagar är kostnadsfria för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd. Du får ta med dig dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt en medföljande vän eller familjemedlem, dessa går också in gratis.

  Önskar du ta med dig fler vänner eller familjemedlemmar går det utmärkt. Entréavgiften bekostas då själv på plats.

 6. Nej, tyvärr. Kostnader för logi, parkeringsplats eller förtäring ingår inte. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen.

 7. Kostnader för förtäring ingår inte. På en del familjedagar ingår lättare fika, men tänk på att ha med dig tillräckligt med vatten och något att äta för att orka hela dagen.

 8. Ja, Humana är plats under varje familjedag för att välkomna och hjälpa till under dagen. Vi ser fram emot att träffa dig!

  Vill du komma i kontakt med oss innan en familjedag kan du höra av dig till marknad.assistans@humana.se 

 9. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på marknad.assistans@humana.se

 10. Skicka ditt namn och din hemort till marknad.assistans@humana.se för att vara bland de första som får veta när nästa års familjedagar publiceras och blir bokningsbara (ange ämnesrad FAMILJEDAGAR 2021). 

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra, lägga till eller ta bort innehåll på denna sida om villkoren ändras.


Dessa evenemang dokumenteras eventuellt med film eller foto för att kunna delas med dem som inte har möjlighet att delta. Materialet kan också komma att användas i syfte att visa och marknadsföra Humanas verksamhet i olika kanaler (till exempel på hemsidan och i sociala kanaler). Vill du som deltagare inte bli fotograferad eller filmad är du alltid välkommen att kontakta oss på marknad.assistans@humana.se