Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

en stor föreläsningssal med röda stolar

Hos oss kan du som privatperson eller företag nyttja vårt utbud av föreläsningar för att utbilda din organisation, dina medlemmar, din vårdcentral eller skola.

Våra talare, specialister och utbildare föreläser gärna inom ämnen som:

 • LSS och övrig lagstiftning
 • Personlig assistans
 • Funktionsnedsättning (fysisk, psykisk eller intellektuell)
 • Hjälpmedel och föreningsliv
 • Habilitering och hälsa
 • Att resa med rulle
 • Gode män
 • Anhörigträffar (barnperspektiv och föräldraansvar)

Våra föreläsare

Lär känna några av våra mest aktiva föreläsare runtom i Sverige:

 1. Erik Wahlgren
  Informatör och föreläsare, Humana Assistans

  ” Den mest erfarna, varma och kompetenta föreläsare jag stött på som ger ett bra grepp om LSS på ett enkelt och roligt sätt” – Assistent, 2019

  Erik är en ofta anlitad och mycket uppskattad föreläsare, som talar inför intresseföreningar, gode män, föräldragrupper, politiker med flera.

  Erik ger en enkel och tydlig bild av hur stödet till funktionsnedsatta fungerar och han tar även upp nyheter och aktuella förändringar i lagstiftningen. Förutom att föreläsa i hela landet finns han även tillgänglig på Humanas Assistansrådgivning, där han kostnadsfritt svarar på just dina frågor om personlig assistans.

 2. Annika Zetterlund
  Informatör, Humana Assistans

  ”Den vane resenären som tipsar och peppar andra att resa” – Funka för livet, 2015

  Annika har MS sedan början av 80-talet. Trots att hon sitter i rullstol har hon i många år rest genom stora delar av Europa. Många är rädda för att resa med rullstol och tror att det är besvärligt, men Annika bevisar det motsatta!

  För en inblick i hur det är att träna och resa med rulle, bjud in Annika och ta del av hennes ovärderliga erfarenheter.

 3. Humanas jurister

  Vad säger lagen? Varför fattar Försäkringskassan och kommunen olika beslut?

  Vill du ha en djupdykning i rättspraxis och myndighetens tolkningar, vilka förändringar som föreslås inom LSS och vad förslagen innebär för assistansberättigade eller anhöriga? Då är en föreläsning med juristerna på Humana Assistans helt rätt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på assistans@humana.se så hjälper vi dig att välja en föreläsare som passar dig! Du är även välkommen att höra av dig om du har en föreläsningsidé eller ett samarbetsförslag som du tror att vi kan hjälpa dig förverkliga.