1. Du är här: Humana hälsa

Alla har rätten till ett bra liv – och en bra hälsa


Vi vill vara med att bidra till rörelse

Sen vi började med personlig assistans på Humana har vi försökt bidra till aktivitet och gemenskap för våra kunder och deras omgivning. Vi ser den glädje det skänker att få vara med och kanske springa ett lopp, interagera med djur, spela elhockey eller vara ute i naturen. Vi har därför gjort en ännu större satsning på området rörelse och välbefinnande och kallar detta initiativ för HUMANA HÄLSA.

Genom sponsorskap, arrangemang och material ska vi sprida glädje genom rörelse och aktivitet. Här nedan ser du ett utdrag av alla de initiativ som vi bjuder på. Är du inte kund hos oss ännu men har personlig assistans? Välkommen att anmäla dig på våra event.

Andreas Westlund Affärsområdeschef 
Humana Personlig Assistans

Humana Assistans Vd, Andreas Westlund

 

 En närbild på en kvinna som håller i träningsredskap

Peppa med Parapepp

Inställda pass, träning som flyttats till platser som är svåra att ta sig till eller helt enkelt isolering hemma. Testa en digital portal som gör det möjligt för alla att träna hemma utan utrustning.

Läs intervjun
Bild på kvinna ute och cyklar

Aktiva quizpromenader

Hitta gemenskapen med våra digitala quizpromenader. Kombinera fysisk rörelse och kunskap på valfri plats nu i coronatider.

Mer om Humanas quizpromenader

Kommunikation och rörelse är en bra mix!

Visste du att möjligheten att uttrycka sig är viktig för fysisk aktivitet? Logopeden Anna Fransson förklarar varför – och hur du med kommunikationens hjälp bäst uppmuntrar till rörelse

Konsten att kommunicera

Är du laddad?

Vi ger dig fem enkla träningstips som fokuserar både på den mentala och fysiska träningen.

Då kör vi!