"Jag spelar gärna egen musik."

Emanuel är 25 år och har ett rockband som heter Father & Sons. Själv spelar han gitarr, och då gärna sin egen musik. Även Emanuels pappa Kennet spelar gitarr. De är ofta ute på spelningar och snart ska de ge ut en skiva. Det är i alla fall drömmen.

Emanuel spelar gitarr

Det är tydligt att Emanuel älskar musik och när han inte spelar själv går han ofta på konserter i stora delar av Sverige. Hans syster Kristin är ofta med på konserterna som Emanuels assistent. Det ger extra trygghet eftersom han, förutom att han har autism, även får svåra epilepsianfall flera gånger i veckan.

Ett annat stort intresse är lajv. Det är inte alla som vet vad det är men de som är riktigt intresserade åker ofta till medeltidsveckan i Visby precis som Emanuel. Lajv är lite som teater fast utan publik där det kan finnas allt från vanliga riddare till trollkarlar. För Emanuel är lajvet precis som musiken något han inte skulle kunna göra utan sina personliga assistenter. På så sätt är assistenterna lite som trollkarlar, väldigt bra att ha.

Vi utför assistans över hela landet

Vill du veta varför flest har valt oss? Hör av dig, det är enkelt och kostar inget. Fyll i var du bor så får du kontakt med en erfaren informatör vare sig du har assistans idag eller funderar på om du har möjlighet att söka. Söker du jobb? Klicka på jobbportalen ovan.