Hem 020 70 80 01 Kontakta Humanasupporten
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
  1. Gå till FAST
  2. Tryck på "Återställ lösenord" längst ner på sidan under "Glömt lösenord". Detta gäller första gången du loggar in.
  3. Skriv in din mejladress du fått från Humana: fornamn.efternamn@humana.se. (om du har ett vanligt namn kan det vara så att du behöver lägga till en siffra, till exempel anna.andersson2 – ta i så fall kontakt med supporten för att få hjälp.) Du får sen ett nytt lösenord skickat till dig via SMS eller din Humanamejl. Du når din Humanamejl i myHumana.
  4. Gå tillbaka till inloggningssidan, skriv in din Humanamejl igen, förnamn.efternamn@humana.se och klicka i "Assistent", fyll i ditt nya lösenord och klicka på "Logga in." I FAST kan du byta ditt lösenord i menyn under "Inställningar".
  Så får du FAST som en genväg/webbapp i din mobil

  Har du problem att logga in?

  Kontakta supporten 020 70 80 01

  Ser du inte ditt schema kan det bero på att inget schema är inlagt för dig. Kontakta din kund- och assistentansvarig eller arbetsledare som behöver lägga upp schemat.

 1. FAST kommer att underlätta administrationen för alla och skapa möjligheter för dig som personlig assistent att kunna dokumentera digitalt. Alla som jobbar med våra kunder kommer att ha tillgång till samma information och arbeta i samma system. FAST är skapat för just personliga assistenter. Detta skapar en ökad trygghet för våra kunder, som självklart också kommer ha tillgång att logga in. 

  Du kan lära dig mer om FAST med våra utbildningar i Humanas lärportal. Du kommer åt lärportalen via www.myhumana.info.

  Ser du inte ditt schema i FAST kan det bero på att inget schema är inlagt för dig. Kontakta din kund- och assistentansvarig eller arbetsledare som behöver lägga upp schemat.

  Se filmen – så här fungerar FAST i mobilen

  Klicka på play-knappen för att köra igång

  Se filmen – så här fungerar FAST på datorn

  Klicka på play-knappen för att köra igång

 2. MyHumana – ett intranät för alla – tillgängligt i mobilen!
  Här kan du hitta information kring din anställning, dina förmåner och annan nyttig information. Du kommer också löpande att kunna läsa nyheter om vad som händer på Humana. Helt enkelt så når du allting som har med arbetet att göra. Har du inget inlogg? Humanasupporten hjälper dig snabbt.

  Du når intranätet via länken www.myhumana.info

  • Logga in på www.myhumana.infomed de uppgifter du fått som nyanställd eller av Humana hösten 2020.

  • Du blir ombedd att byta lösenord till myHumana första gången du loggar in. Följ instruktionerna. Tänk på att lösenordet måste vara minst 8 tecken långt, innehålla en stor bokstav, liten bokstav och en siffra eller ett specialtecken.

  • På startsidan hittar du verktyg och nyheter. Här finns även sidor med alla information om till exempel semester, lön och kvalitet.

  Så får du myHumana som genväg/webbapp i mobilen

  1. Kolla din mejl och leta efter mejlet från GetAccept och Humana
  2. Kolla i skräpposten i din mejl så det inte hamnat där
  3. Ta reda på ditt anställningsnummer. Du hittar det i mejlet du har fått av Humana via GetAccept eller på din lönespecifikation i Kivra. Det här behöver du i kontakt med support.
  4. Ring Humanasupporten på 020 70 80 01 och välj knappval 3. Be om hjälp med att logga in på myHumana och uppge ditt anställningsnummer.
 3. Dubbelkolla att du har koll på alla steg. Det är till exempel inte samma lösenord till FAST som det är till myHumana. Din nya humanamejl är ditt användarnamn. Se en snabb sammanställning här

  Kontakta oss vardagar mellan kl. 8-17 020-70 80 01 om du behöver hjälp med att logga in.

  1. Tryck 1 för frågor om lön
  2. Tryck 2 för frågor om schema och tidrapportering
  3. Tryck 3 för intranät/myHumana. 
 4. Genom myHumana får du som assistent enkel tillgång till dokument, information och nyheter samlat på ett ställe. För att kunna säkra upp att alla får tillgång till detta har vi också gett alla en Humanamejladress, så att du kan använda denna kopplat till ditt arbete. Du kommer åt mejlen via Outlook-appen i myHumana.

  Din mejl är ditt nya användarnamn, förnamn.efternamn@humana.se.

  • Arbetad tid i september attesteras som vanligt i Humanakoll därefter behöver du lära dig hur du ska tidsregistrera i ditt nya system FAST.
  • 1 oktober byter vi till FAST – all arbetad tid i oktober måste attesteras i FAST. 
  • Du får tillgång till myHumana - ett nytt intranät
 5. Lärportalen är ett digitalt verktyg där du kan ta del av viktiga utbildningar inom olika områden. Du kan lära dig mer om FAST med våra korta utbildningar i Humanas lärportal. Du kommer åt lärportalen via www.myhumana.info.

  Se filmen – så här attesterar du i FAST via mobilen

  Klicka på play-knappen för att köra igång

  Se filmen – så här attesterar du i FAST via datorn

  Klicka på play-knappen för att köra igång

 6. Både myHumana och FAST är webbappar. De fungerar som en app som du hämtar där du brukar hämta appar. Det fungerar lika bra oavsett vilken mobil du har. Du kan inte hämta den i Appstore eller Google Play. Följ instruktionerna nedan.

 7. På startsidan bland dina "appar och verktyg" finns Humanas lärportal. Klicka på ikonen med texten "Humanas lärportal" så loggas du automatiskt in i lärportalen.

  myHumana lärportal.png