Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Det är bara du som kan avgöra hur din personliga assistans ska utföras på bästa sätt. För oss på Humana är det en självklarhet att alla har rätt till ett bra liv och därför är vårt mål att alltid erbjuda våra kunder en trygg assistans.

Bor du i Uppsala?

Som du kanske vet har kommunen gått ut med information om att den personliga assistansen ska upphöra hos kommunen under 2020. Det innebär att vi på Humana har möjlighet att hjälpa fler personer med assistans och vi vill därför nå ut till dig som har valt kommunen (eller en privat utförare) tidigare, men nu är tvungen att leta en ny assistansanordnare.

  • Vi har hjälpt fler än 1000 personer att få ett rättvist beslut och en bättre vardag, men vi kan hjälpa ännu fler.

Passa på och fråga vår expert?

Oavsett om du idag har kommunen eller en privat utförare har du nu möjlighet att lära känna oss. Har du en fråga om personlig assistans, ditt beslut eller helt enkelt vill veta mer om hur vi på Humana kan hjälpa dig (eller din vän med assistans) ta chansen och hör av dig redan idag!

Genom att fylla i vårt kontaktformulär nedan blir du kontaktad av vår expert som kan svara på dina frågor när det passar dig bäst. Du kan också boka in en tid med våra erfarna och språkkunniga jurister, för att i lugn och ro se över ditt beslut. Allt detta erbjuder vi kostnadsfritt för dig.

Ja tack, jag vill prata med en expert!

Jag är intresserad av att:
Jag vill bli kontaktad via:

Vill du hellre kontakta oss direkt är du förstås varmt välkommen att höra av dig till vår kostnadsfria Assistansrådgivning.

A man wearing glasses
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87


Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via kontaktformuläret eller assistansrådgivningen. Söker du jobb? Klicka på sök jobb knappen här nedan.

Jobba på Humana

Sök jobb