Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kund på resa eller sjukhus – det vill vi veta om!

Publicerad: 2015-09-24

När en kund reser eller hamnar på sjukhus händer det ibland att en assistent går hemma utan att vi känner till det. Om fler anmäler det kommer vi att kunna erbjuda fler assistenter uppdrag och undviker kostnader som påverkar assistenternas möjligheter att göra saker tillsammans med kunden.

Vårt mål är förstås att våra assistenter ska få arbeta sin schemalagda tid. Det känns dessutom givet med tanke på vårt arbetsgivaransvar att veta hur det ser ut för varje enskild assistent. Om kunden är på resa eller liknande har vi ofta möjlighet att erbjuda tider hos någon annan kund men då måste vi känna till det. Om du som kund eller assistent kontaktar oss så ger det oss en möjlighet att få täckning för de kostnader vi har samtidigt som du som assistent får en bredare plattform i ditt yrke.