Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Ny regionchef i Göteborg

Publicerad: 2016-02-01

Pia Ekholm har arbetat på Humana i åtta år, den större delen som Regionchef. Hon har nu bestämt sig för att gå vidare. Ny regionchef blir Mikael Johansson som känner Humana väl och har lång erfarenhet av såväl ledning som personlig assistans.

– Jag har haft åtta väldigt roliga och utvecklande år och är så tacksam för allt jag lärt mig. Mycket var bra redan när jag började men det är ett helt annat företag idag, kvalitetsmässigt har vi gjort en fantastisk resa, säger Pia som nu blir VD på ett företag i Göteborg som arbetar med HVB-boenden.

Ny regionchef blir Mikael Johansson. Han är regionchef för region syd på Humana redan idag och kommer framöver att leda båda regioner. Merparten av sin tid kommer han att tillbringa i Göteborg. Innan Mikael kom till Humana har han arbetat i ledande positioner på bland annat ICA och Espresso House som han var med och byggde upp från grunden i södra Sverige. Mikael var under tre år VD för assistansföretaget Norlandia och har därför en lång erfarenhet av branschen.

– Jag har under mina två år på Humana imponerats av engagemanget från alla medarbetare och assistenter, det är verkligen ett gäng som arbetar efter våra värderingar. Jag ser fram emot att fortsätta det fina arbete som Pia lett fram till nu.

Hör gärna av dig till Mikael på mikael.johansson@humana.se om du har frågor eller bara vill hälsa honom välkommen till region väst och Göteborg.