Hem

Kontaktuppgifter

Humana lanserar värdegrundsutbildning

Publicerad: 2018-03-13

En gemensam värdegrund är Humanas bästa verktyg för att uppnå visionen om at alla har rätt till ett bra liv. Vi lanserar därför idag en värdgrundsutbildning för alla våra medarbetare. - Utbildningen ger svaren på vad vi menar med värdegrund och hur man startar ett värdegrundsarbete, säger projektledaren Jonatan Arenius.

Humana har bedrivit ett aktivt värdegrundsarbete i sex år. Vissa av verksamheterna har i praktiken hållit på mycket längre medan andra precis har dragit igång. Gemensamt är att de som påbörjar ett värdegrundsarbete och gör det rätt snabbt brukar få se resultat.

– I utbildningen går vi igenom vad värderingar är, hur vi skapar en gemensam kultur och hur man startar upp ett arbete, säger Jonatan.

”Perfekt för våra verksamheter”

Utbildningen finns tillgänglig i Humana Academy, Humanas lärportal, för alla anställda på Humana. Responsen har varit genomgående positiv.

– Utbildningen är otroligt bra! Perfekt för våra verksamheter, säger Kirsi Kirpislidis, kvalitetschef inom äldreomsorgen.


För mer information:
Jonatan Arenius
0704-10 56 11