Hem

Kontaktuppgifter

Nöjda deltagare på summer camp

Publicerad: 2019-08-30

I början på augusti arrangerade Humana ett Summer Camp på Gullbranna-gården utanför Halmstad.

På lägret kunde barn över tio år med personlig assistans delta tillsammans med sin assistent.

Det fanns massor av varierande aktiviteter som barnen kunde vara med på så som olika sporter, jobba med lera i skaparverkstan, ridning, berättelser vid läge elden med mera.Så här säger Jonas, Jeniffer och Marie Louise om Summer Camp 2019:

”Det har varit helt fantastiskt, ett strålande arrangemang som spred så mycket glädje och värme. Utflykt till Stallycktan, en härlig hästgård med handikapp ridning blev en hjärtevärmare att se lyckan på hästryggen och Tylösandsbadet där många njöt i vattnet och alla aktiviteter som fanns, där fanns något för alla. Dessa ledare som gjorde ett superjobb för alla som var med vi fick en kick och mycket att ta med sig hem. Jonas njöt i fulla drag vi såg hur lycklig han var och vi ser fram mot nästa sommar.
Ja, vi njöt alla tre och tack att vi fick vara med”

Jonas sitter i sin rullstolEn glad Jonas sitter på en hästrygg