Hem

Kontaktuppgifter

Succé för Familjedagen på Kolmården

Publicerad: 2022-09-28

Humanas familjedag på Kolmårdens djurpark lockade 280 personer. Äntligen kunde assistenter, anhöriga och kunder träffas igen efter pandemin.

– Vi bjöd in alla våra kunder till en familjedag på Kolmården och de fick ta med sig anhöriga och sina assistenter, säger Maria Simonsson Nicolaidis, eventansvarig på Humana.
Tigrarna, delfinerna, elefanterna och berg- och dalbanan – det var gott om höjdpunkter under Humanas familjedag 10 september.
– Vi har haft jättetrevligt, alla är jättenöjda. Det roligaste har varit delfinariet och tigrarna, och att vi kunde göra det här tillsammans, säger Tina Gustafsson som arbetar som personlig assistent.

Djuren fascinerade
Pilcz Szilard arbetar också som personlig assistent på Humana och tyckte det var självklart att göra resan från Småland till Kolmården.
– Personen jag är assistent åt har inte sett så många djur tidigare mer än hästar och kaniner men här han har fått se tigrar, lejon och giraffer. Han blev fascinerad: ”Wow, vad är det som händer” och hela hans värld har utvecklats, säger Pilcz.

Kunder från hela Sverige
Efter alla intryck i djurparken avslutades dagen med fika för alla.

– Det har varit roligt och det var gott med fika. Delfinerna var det bästa, jag tycker det är jättetrevligt med djur, säger Haneen Alkazzaz, som arbetat som personlig assistent i ett år.

Familjedagen är ett sätt för Humana att få kunderna att känna större samhörighet.  
– Det är härligt att få träffa kunder från hela Sverige här. Vi satsar på en ny familjedag nästa år, avslutar Maria Simonsson Nicolaidis.

Läs här om hur det är att vara kund hos Humana.