Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Gratisbiljetter till Specialvarvet 2023

Publicerad: 2023-03-09

Även i år sponsrar vi på Humana Specialvarvet i Göteborg! Vi erbjuder 50 gratisbiljetter till våra kunder och LSS-verksamheter. Loppet går den 12 maj.

Specialvarvet

Den 12 maj går årets Specialvarvet av stapeln. Vi på Humana är med och sponsrar evenmanget och kan därför erbjuda dig som kund hos oss eller inom vår LSS-verksamhet gratisbiljetter till loppet. Träffa oss på plats i form av våra cheerleaders, apor och vår clown! 

Specialvarvet är ett lopp med fokus på glädje och delaktighet. Du som deltar i Specialvarvet startar vid Björngårdsvillan inne i Slottsskogen och kan välja mellan två banor. Den röda banan är 3,3 kilometer lång och den blå banan 2,1 kilometer. Båda banorna går i vackra Slottsskogen och avslutas genom Göteborgsvarvetmålet inne på Slottskogssvallen. Väl i mål väntar en välförtjänt medalj och andra överraskningar.

Vill du ha gratisbiljett? Mejla maria.nicolaidis@humana.se

Datum: Fredag 2022-05-12 kl. 11:00
Plats: SlottsskogenGöteborg
Distans: 2,1 km / 3,3 km

Läs mer och anmäl dig till Specialvarvet.

 

After Run

Nytt för i år är även "After Run". Det är för dig som deltagit i Specialvarvet. Här bjuds det på dans, DJ, karaoke och häng. Humanas cheerleaders, apor och vår clown kommer självklart att vara med även här! Varmt välkommen!

Plats: Frilagret, Herulins Plats 1
Tid: 16.00-20.00
Kostnad: Gratis

Anmäl dig till After Run här.

 

Träningstillfällen

Under träningstillfällena kommer vi att genomföra en lättare löpning av det som kommer att vara Specialvarvet-banan. Under passet kommer vi att köra en uppvärmning, testa på hur man hämtar upp vätska under löpningen, se banan och lite andra överraskningar längs vägen!

När: 18 & 25 april, 17.00-18.00
Vart: Slottsskogen, mötesplats Björngårdsvillan
Kostnad: Gratis

Anmäl dig till träningstillfällena här.