Humanas Assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättning, LSS och personlig assistans.

Humanas assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst, dit du kan ringa och få svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och LSS. Du kan ringa oss för din egen räkning eller om du har funderingar som rör en anhörig.

Vår styrka är lång erfarenhet och Sveriges största samlade juridiska kompetens inom personlig assistans. Vårt mål är att du som ringer till vår assistansrådgivning ska få svar på dina frågor eller snabbt slussas vidare så att du får den hjälp du behöver.

Porträtt på Erik Wahlgren

Ring Erik redan idag på 020-70 80 87
eller skicka e-post till assistansradgivning@humana.se

Assistansrådgivning 

På andra sidan luren finns Erik Wahlgren

Eriks erfarenheter tar dig vidare. Det Erik inte vet om personlig assistans och LSS är nästan inte värt att veta. Han har över 20 års erfarenhet av att föreläsa för och träffa organisationer, föreningar och assistenter. Eriks stora hjärta och vilja att hjälpa alla till ett bättre liv gör honom till ett bra bollplank, orosbekämpare och rådgivare. Erik har på egen hand väglett flera hundratals kunder till rätt insats. Erik finns här för dig - få svar på dina frågor!

Varför välja Humana för personlig assistans?

 1. Humanas assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och vilka rättigheter du eller din närstående har. 

  Vi har gedigen kunskap om allt som rör lagar och regler kring personlig assistans och LSS. Med Sveriges största juristkår till ditt förfogande kan vi ge dig bästa garantin för ett rättvist beslut. Vill du prata med en jurist redan idag? Ring oss på 020-70 80 87. Vår assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst.

 2. Du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

  Vi utbildar assistenter och har kvalificerade utbildningar genom Humana Academy. Det är populärt att jobba som personlig assistent hos oss.

  Söker du jobb? 

 3. Vi anordnar många roliga evenemang för våra kunder i hela Sverige. Det är allt från julbord till sommarfester, motionslopp, sommarläger och mindre träffar som vi bjuder in till året runt.

  Här hittar du alla våra event.