Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

kontor, en kvinna sitter vid en dator och en annan kvinna sitter mitt emot

Humanas assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst, dit du kan ringa och få svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och LSS. Du kan ringa oss för din egen räkning eller om du har funderingar som rör en anhörig.

Vårt mål är att du som ringer till vår assistansrådgivning ska få svar på dina frågor eller snabbt slussas vidare så att du får den hjälp du behöver.

På andra sidan luren finns Erik Wahlgren

Han har över 20 års erfarenhet av att föreläsa för och träffa organisationer, föreningar och assistenter. Erik har på egen hand väglett flera hundratals kunder till rätt insats. Få svar på dina frågor redan idag!

Assistansrådgivning

Humanas assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och vilka rättigheter du eller din närstående har. Vi har gedigen kunskap om allt som rör lagar och regler kring personlig assistans och LSS. Med Sveriges största juristkår till ditt förfogande kan vi ge dig bästa garantin för ett rättvist beslut. Vill du prata med en jurist redan idag? Vår assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst.

Man sitter på trappsteg i lång trätrappa
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87


Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via våra informatörer, assistansrådgivningen eller kontaktformuläret. Söker du jobb, vänligen gå till jobbportalen