Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Nya vanor ger energi

Publicerad: 2020-05-19

Nu har Anna bott på heltid i sin nya lägenhet i ca 3 veckor. Vi har 2 dygn var per vecka, vi assistenter. Vi byter klockan 15 varje dag.

Anna kan inte klockan med något gör att hon kollar bildschema på oss assistenter ungefär klockan 14-15 för att kolla vem som ska börja sitt pass.
Jag säger bara "check på den". Såå kul att hon har förstått!!

En annan del i detta är ju att jag som mamma kommer och "jobbar".
Att komma till "jobbet" pigg och med ny energi är ju helt underbart! Det är inte alls samma sak som att ha henne hemma alltid. Jag har längtat så otroligt efter henne, och hon efter mig. Vi har ett jättebra dygn tillsammans sen lämnar jag stafettpinnen till nån annan. Visst gråter jag när jag lämnat henne, och hon kan fråga efter mig ibland. Men herregud det är ju inte så konstigt. Vi har ju nästan suttit ihop!

Just idag, fredag har jag tagit hem Anna på mitt dygn. Kul för henne att träffa lillebror och hundarna. Vi bor även granne med mormor som hon fick träffa på avstånd i dessa coronatider. Ett kärt återseende även där. Hon packar glatt upp sina saker. Och allt känns som vanligt...
Nu ska vi umgås och mysa tillsammans ikväll. Hon vet redan vem som avlöser mig imorgon, och det ser hon också fram emot.
Kan bara säga, det går fantastiskt!!

Anna packar upp sin väska