1. Du är här: Pensionärer

Vi söker dig som är pensionär

Tillbaka till personlig assistans

Är du pigg, empatisk och vill göra skillnad för någon annan i deras vardag? Jobba som personlig assistent hos oss på Humana.

Nu är det din tur att få göra skillnad

Vi söker dig som är pensionär och vill jobba extra för att göra skillnad i någon annans liv. Du är en person med med kraft och initiativförmåga som vill vara ett stöd för en person som har personlig assistans. Arbetsuppgifterna kan vara varierande men grundläggande är att du finns där som stöd i vardagen så att våra kunder kan leva ett självständigt liv.

Vi värdesätter din förmåga att kunna känna in och anpassa ditt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Några fler saker vi värdesätter extra:

  • Att du har körkort och bil
  • Att du har vårderfarenhet
  • Att du gillar aktiviteter
  • Att du gillar matlagning och fixa i hemmet

Skicka in din ansökan redan idag! 

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig.

Körkort
Tillgång till egen bil
Vilka arbetstider har du möjlighet att jobba? Du kan välja flera alternativ
Har du erfarenhet inom vård och omsorg?
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.

Vad tycker våra kunder?

"Att själv få bestämma över mitt liv. Det är viktigt!"

Våra berättelser