Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
Rosa pom poms, hejarklack, Humanclownen, clown, glädje, skratt, gemenskap, Slottsskogen, Göteborg.

Tack för i år! Nu räknar vi ner till nästa års omgång av årets festligaste lopp. 

Fredag den 17 maj var över 2000 glada och förväntansfulla deltagare på plats i Slottsskogen i Göteborg för att värma upp inför årets omgång av Specialvarvet. Självklart vara Humana, stolt sponsor för tredje året i rad, på plats för att heja och stötta på alla deltagare genom loppet.

Hur såg dagen ut?

Innan startskottet kl 11 kunde alla deltagare tillsammans med assistenter, ledsagare, lärare och vänner ta del av Humanas spännande aktiviteter på plats:

  • Snurrning av lyckohjul
  • Lek med Humanaclownen
  • Fotografering med den rosa hejarklacken
  • Utklädnad av rosa buffrar
  • Ansiktsmålning för de minsta
  • Gemensam uppvärmning av SATS
  • Utdelning av Årets Bästa Kämpe (Grattis till Saga!)

Fastnade du på bild?

Titta gärna igenom bildspelet från dagen och kom ihåg att tagga ditt eget inlägg på Facebook eller Instagram med #Specialvarvet2019 så att vi kan gilla, kommentera och sprida ditt inlägg ytterligare.

Ses vi igen?

Om du inte är kund hos Humana, passa på att läsa mer om våra familjedagar och tipsa även dina vänner med personlig assistans om att följa med. Är du redan kund hos Humana kan du leta rätt på nästa event i din bostadsort i vår evenemangskalender.

Vad är Specialvarvet?

Specialvarvet är tävlingen för löpare med intellektuella funktionsvariationer. Det finns två banor att välja mellan, 4,1 kilometer och 2,2 kilometer. Alla, oavsett ålder, kan snöra på sig skorna och vara med till fots eller med rulle.

Se en film om specialvarvet

Specialvarvet 2019