1. Du är här: Våra byggprojekt

Populationen i Sverige blir äldre 

Humana startar äldreboende i egen regi för att hjälpa till att minska på platsbristen inom äldreomsorgen. Vi ser bara början på en snabbt växande efterfrågan på nya äldreboenden. Då många av befintliga byggnader dessutom inte är anpassade eller kompatibla med de krav och förväntningar som finns.

Vi tar med oss våra erfarenheter från våra befintliga verksamheter och fångar upp goda idéer från medarbetare och kunder. Genom att satsa på design, kvalitet och innovation skapar vi framtidens äldreboende redan idag. 

Illustrasionsbild över Humanas kommande äldreboende.

Vallentuna

Våren 2021 öppnar Humana ett äldreboende i Åby Ängar. Boendet kommer att erbjuda 60 moderna lägenheter.

Läs mer om projektet i Vallentuna
Visionsbild över fasaden på en byggnad.

Norrtälje hamn

Humana uppför ett nytt äldreboende i Norrtälje hamn med 80 bostäder. Arbetet påbörjades under hösten 2019 och planeras vara klart för inflyttning till våren 2021.

Läs mer om projektet i Norrtälje hamn
Visionsbild av innergården på Humanas nya äldreboende i Östhamra, Norrtälje.

Norrtälje Östhamra

Humana uppför ett nytt äldreboende i Norrtälje med 60 lägenheter i Östhamra. Arbetet påbörjas hösten 2019 med en planerad inflyttning under våren 2021.

Läs mer om projektet i Norrtälje Östhamra
Visionsbild av en mysig innergård till ett nybyggt äldreboende.

Falkenberg

Äldreboendet i Falkenberg blir det sjunde nybyggda äldreboende enligt Humanas eget äldreboendekoncept. Byggstarten är planerad till hösten 2019 med beräknad inflyttning under våren 2021.

Läs mer
Illustration på ett av Humanas äldreboenden

Ängelholm

Humana uppför ett nytt äldreboende i Ängelholm med 60 lägenheter på Sommarsol i Vejbystrand. Det blir Humanas tionde boende i egen regi Sverige och dess andra i Skåne län.

Läs mer

För mer information, kontakta: