Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier
A woman sitting next to a window

Hos oss finns en unik vårdfläta med specialistkompetens i varje led för alla barn, ungdomar och vuxna med behov av särskilt stöd. Vi erbjuder HVB för barn och unga samt vuxna, stödboenden, särskilda boenden, korttidsboenden samt familjehem och öppenvård.

A brown horse standing on top of a dirt road

Djurs påverkan på människors återhämtning

Att djur och natur har en läkande och lugnande effekt är ingen nyhet. Flera av våra verksamheter inom Humana erbjuder kontakt med djur för de boende. En verksamhet som tagit arbetet med djur lite längre är Oasen HVB strax utanför Aneby. Här har personalen gått utbildningar för att kunna erbjuda Hästunderstödda insatser (HUI) till barn och ungdomar.

Läs mer här
Illustration_Familjehem

Vi hjälper dig med din placeringsförfrågan

Ring oss på 0771-11 33 11. På detta nummer tar vi emot placeringsförfrågningar gällande HVB, jour- och familjehem, särskilda boenden, LSS-boenden, öppenvård, stödboenden och utslussning. Oavsett om det är ett barn, en ungdom, en vuxen eller en äldre förfrågan gäller. Bakom detta nummer finns våra duktiga placeringskoordinatorer. De vet om och var det finns platser, och hjälper dig hitta en bra matchning.

Ring 0771-11 33 11

Fokusfredag med Humana

Kostnadsfria digitala föreläsningar där vi sätter fokus på högaktuella ämnen och bjuder in intressanta föreläsare. Välkommen!

Se våra föreläsningar
Händer som håller i en ljusblå penna som skriver i ett svart block.

Livet på HVB - berättelser från verkligheten

”Borta bra men hemma bäst” heter det ju. Men hur är det egentligen när hemma inte funkar och borta istället blir hemma? Några som kan svara på det är Jaqlin, Bea och Josef. Tre tonåringar som idag är ungefär som tonåringar är mest. Med den stora skillnaden att de bor på tre av Humanas HVB-hem. Det här är deras egna ord om en annorlunda tillvaro. Helt ofiltrerat och oredigerat.

Läs mer här
Two people working with iPad..

Missa inte vårt månadsbrev

Vill du veta mer om IHF? Undrar du över Socialstyrelsens senaste rekommendationer? Varje månad skickar vi ut Humana Nytt, här samlar vi inspiration, kunskap och aktuella samhällsnyheter.

Anmäl dig här

Jobba på Humana

Just nu har vi 393 lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb

Följ oss på sociala medier