Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Kvinna och barn sitter vid bord, de skrattar och håller varandras händer

Humana på två minuter

Omsorg är att hjälpa, stötta, att bry sig om. Att ge den bästa vården och omsorgen är vårt uppdrag. Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Det är också det som är vår vision.

Humana har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service. Vi tror på människans egen kraft och vi tror på forskning. Det har gett oss en unik spetskompetens inom vår marknadsledande individ- och familjeverksamhet.

Att vara det ledande omsorgsföretaget i Norden innebär ett stort ansvar. Vi vill vara en aktör som leder utvecklingen i kvalitet och kunskap i omsorgsbranschen. Därför satsar vi även på forskning inom våra behandlingsmetoder och driver på för att man ska mäta resultaten av de insatser som görs.

Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 9 000 kunder och klienter. Våra värdeord engagemang, glädje och ansvar är drivkraften för att ge människor ett bra liv. 

Humana i sociala medier