Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

The child drinks juice.

Du är organisationens ambassadör och arbetar för att upprätthålla goda relationer med kunder, närstående, myndigheter och uppdragsgivare. Du säkerställer att kvalitetsledningssystemet följs och därmed säkerställer god kvalitet inom vård och omsorg. Du har budgetansvar med löpande resultatuppföljning och rapportering. Personalansvar är en annan viktig del i arbetet där du bland annat har medarbetarsamtal och lönesamtal samt planerar och rekryterar utifrån personalbehov. Du ger stöd och arbetar för skapa delaktighet och engagemang hos din personal.

I din roll har du kontakt med medarbetare, anhöriga och uppdragsgivare och arbetar nära verksamheten. Tillsammans med övriga chefskollegor medverkar du till utveckling av den samlade verksamheten och ingår i chefsgruppen för verksamhetschefer inom verksamhetens affärsområde.

I din ledarroll är det viktigt att du för en tydlig kommunikation, är prestigelös samt är lösningsfokuserad.

Se filmen om hur det är att arbeta på Humana

Hör några av våra chefer berätta med egna ord vad det är som gör deras arbete meningsfullt och givande.

Karriär med mening

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Just nu har vi 212 lediga tjänster över hela landet. Välkommen till Humana!

Sök jobb