Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Två personer ler mot varandra

Prestigelös och noggrann

Du har förmåga att prioritera, organisera och arbetsleda medarbetare i att vara lösningsinriktade i deras arbete. Du kan entusiasmera medarbetare att ta initiativ och våga prova. Du är tydlig i din kommunikation, och har stor förmåga att kunna bemöta människor samt anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Personlig mognad och förmåga att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas.

Hos oss söker vi dig som har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför våra insatser med hög serviceanda!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av liknande arbete.

För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. För att lyckas i en roll som sjuksköterska hos oss behöver du vara serviceinriktad, ansvarsfull och flexibel.

Det är stor fördel om du har god erfarenhet av dokumentationsarbete och är van att arbeta i olika system då tjänsten som sjuksköterska innebär dokumentation.

Din arbetsdag

Du ansvarar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du strukturerar och följer upp arbetet i verksamheten gällande HS-insatser. Som sjuksköterska handleder du och informerar omvårdnadspersonal och utbildar vid speciella behov. Andra arbetsuppgifter är till exempel att vara delaktig i arbetet med att effektivisera och kvalitetsutveckla verksamheten.

Karriär med mening

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Just nu har vi 184 lediga tjänster över hela landet. Välkommen till Humana!

Sök jobb