Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
Tillbaka till Om Humana

Besök våra sociala mediekanaler för en inblick i vår dagliga verksamhet inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Individ och Familjeomsorg samt Familjehem. 

På våra facebook-sidor kan du hålla dig uppdaterad om debatten i branschen, anmäla dig till våra events och frukostseminarier. Framförallt hoppas vi att du finner en gemenskap och utbyte i form av nya vänner och ett utökat nätverk.

På våra instagram-konton varierar vi med att låta våra medarbetare och kunder ge oss en inblick i deras vardag. Det råder hög engagemang i kommentarsfälten och varje instagrammare har fått ta med massor av pepp och hejarop efter avslutad vecka.

Vill du ta över vårt konto i en vecka? Mejla till socialmedia@humana.se

Vi söker ständigt talanger och bygger nätverk på LinkedIn. Där får du även uppdatering om koncernövergripande nyheter såsom våra samarbeten med Rädda Barnen, Uppsala stadsteater och mycket mer.

I en tid av snabb förändring är det viktigt att bevaka och höja våra kunders intressen. På Twitter kan du följa både politiska och branschspecifika debatter som rör omsorgen i Sverige. 

Sverige

Norge

Danmark

Finland