Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Vi arbetar aktivt för att du som klient, kund eller anhörig ska få bästa möjliga vård och omsorg. Det är en viktig anledning till att vi är medlemmar i Vårdföretagarna.

 

Vårdföretagarna är den största branschorganisationen för privata vård- och omsorgsgivare. Tillsammans representerar vi 2 000 medlemsföretag, med fler än 100 000 årsanställda. Vårdföretagarna ställer höga krav på sina medlemsföretag. Det görs bland annat genom noggranna kontroller av ägare, ekonomisk redovisning och att företagen följer etiska riktlinjer. De som inte lever upp till medlemskraven nekas inträde eller kan uteslutas.

Det saknas nationella principer för hur kvalitet ska mätas och redovisas. Vård­företagarna vill vara föregångare på området och har därför tagit fram kvalitetsdeklarationer för flera branscher. Att kvalitetsdeklarera är att öppet redovisa verksamhetens kvalitetsarbete och resultat gentemot allmänheten, beställare och beslutsfattare. Det bygger förtroende och gör det lättare att välja rätt. Det innebär också att vi har kollektivavtal.

Personlig assistans

Här hittar du vår kvalitetsdeklaration för Humana Assistans (PDF)

Individ och familj

Här hittar du vår kvalitetsdeklaration för Individ och Familj (PDF)

Äldreomsorg

Kvalitetsdeklarationen omfattar alla Humanas äldreboenden.

2021-års kvalitetsdeklaration

2022-års kvalitetsdeklaration

Intyg Kvalitetsdeklaration Humana Omsorg Särskilt boende

Du är också välkommen att besöka våra verksamheter.


 

Logotype för vårdföretagarna