Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Two people dancing outdoors.
två män tittar på LP-skiva och är glada, en sitter i elrullstol och en i en fåtölj

Personlig assistent

Ingen assistans blir bättre än assistenterna som utför den. Som personlig assistent hos Humana kan du bidra till ett bra liv för våra kunder, varje dag.

Läs mer om rollen som personlig assistent
två personer vid ett bord, den ena kvinnan antecknar

Uppdragschef

Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Rollen är spindeln i nätet som samordnar den personliga assistansen utifrån kundens önskemål.

Läs mer om rollen som uppdragschef
En kvinna och en ung kvinna sitter vid ett bord och pratar, kvinnan skriver i ett anteckningsblock och ler

Behandlingspedagog

Som behandlingspedagog är du den som arbetar närmast våra klienter i deras vardag. Du är en förebild och trygghet för våra mest utsatta individer i samhället. Vårt arbete genomsyras av glädje, engagemang och ansvar.

Läs mer om rollen som behandlingspedagog
Kvinna med svart hår iklädd mörkblå tröja, står i ett kök med fika framför sig, hon är glad

Undersköterska

Som undersköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Läs mer om rollen som undersköterska
En man och en ung kvinna står i ett kök och diskar, de tittar på varandra, de är glada

Verksamhetschef

Som verksamhetschef arbetar du med att leda, planera och bidrar till utveckling av verksamheten. Du är organisationens ambassadör och arbetar för att upprätthålla goda relationer med kunder, närstående, myndigheter och uppdragsgivare. Du säkerställer att kvalitetsledningssystemet följs och därmed säkerställer god kvalitet inom vård och omsorg.

Läs mer om rollen som verksamhetschef
A woman sitting at a table with a vase of flowers

Sjuksköterska

Du har en god social förmåga och ska i din roll skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående och kollegor. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. Du har förmågan att organisera och leda medarbetare i att vara lösningsinriktade i arbetet med ungdomar med svår problematik. Du kan entusiasmera medarbetare att ta initiativ och våga prova.

Läs mer om rollen som sjuksköterska
Two people working with iPad..

Socionom

Som Socionom på Humana kan du arbeta brett med människor i alla åldrar på individ- och gruppnivå. Arbetsuppgiften medför både personlig och praktisk hjälp när det gäller att finna vägar till ett bättre liv. Du samverkar, har kontakt med anhöriga, gör utredningar, arbetar med utvärdering, uppföljning, service, samordning och planering.

Läs mer om rollen som socionom