1. Du är här: Många olika roller

Många olika roller

Tillbaka till jobbportalen

Våra medarbetares stora engagemang för att göra skillnad i våra kunders vardag är det som präglar Humana. Att se hur våra kunder utvecklas hos oss och med vår omsorg är vår fokus. Det är självklart för oss att ständigt utveckla och förbättra oss - Humanas hjältar är det viktigaste vi har.

En anställd tjej på Humana. Som representerar vår värdegrund.

Kund- och assistentansvarig

Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Rollen är spindeln i nätet som samordnar den personliga assistansen utifrån kundens önskemål. Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter.

Läs mer om rollen som kund- och assistentansvarig
En liten tjej som är ute och cyklar. Med hjälp av sin personliga assistent

Personlig assistent

Ingen assistans blir bättre än assistenterna som utför den. Som personlig assistent hos Humana kan du bidra till ett bra liv för våra kunder, varje dag.

Läs mer om rollen som personlig assistent
En av Humanas undersköterskor som samtalar med en kund.

Undersköterska

Som undersköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Läs mer om rollen som undersköterska
En av Humanas anställda sitter och samtalar med två ungdomar

Behandlingsassistent

Som behandlingsassistent är du den som arbetar närmast våra klienter i deras vardag. Du är en förebild och trygghet för våra mest utsatta individer i samhället. Vårt arbete genomsyras av glädje, engagemang och ansvar.

Läs mer om rollen som behandlingsassistent
Två kvinnor står och pratar med varandra. I bakgrunden hänger en stor klocka.

Verksamhetschef

Som verksamhetschef arbetar du med att leda, planera och bidrar till utveckling av verksamheten. Du är organisationens ambassadör och arbetar för att upprätthålla goda relationer med kunder, närstående, myndigheter och uppdragsgivare. Du säkerställer att kvalitetsledningssystemet följs och därmed säkerställer god kvalitet inom vård och omsorg.

Läs mer om rollen som verksamhetschef
Några av Humanas anställda sitter i ett konferensrum och pratar med varandra. En närbild på en av tjejerna.

Socionom

Som Socionom på Humana kan du arbeta brett med människor i alla åldrar på individ- och gruppnivå. Arbetsuppgiften medför både personlig och praktisk hjälp när det gäller att finna vägar till ett bättre liv. Du samverkar, har kontakt med anhöriga, gör utredningar, arbetar med utvärdering, uppföljning, service, samordning och planering.

Läs mer om rollen som socionom
Två äldre damer och en personal från äldreboendet

Sjuksköterska

Du har en god social förmåga och ska i din roll skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående och kollegor. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. Du har förmågan att organisera och leda medarbetare i att vara lösningsinriktade i arbetet med ungdomar med svår problematik. Du kan entusiasmera medarbetare att ta initiativ och våga prova.

Läs mer om rollen som sjuksköterska