Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

A person sitting on a sofa

Karriär med mening

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Just nu har vi 212 lediga tjänster över hela landet. Välkommen till Humana!

Sök jobb

Vill du ha ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv?

Som undersköterska på Humana arbetar du med att ge god omsorg, vård och vardagsrehabilitering till våra kunder.

Varför ska jag jobba på Humana som undersköterska?

Att du ska få en god arbetsmiljö och rätt möjligheter att göra ett bra jobb är en självklarhet för oss. Därför har vi inte minst draglyft i alla lägenheter på våra äldreboenden. Personalen har också en god anda sinsemellan på verksamheterna. Det är viktigt att både ta hand om de boende och varandra.

På Humana arbetar du som undersköterska utifrån kundens önskemål med kvalitet som fokus. Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du själv kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i vår utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Utvecklingsmöjligheter på Humana som undersköterska

Hos oss får du som undersköterska även möjlighet att utvecklas med nya arbetsuppgifter. Till exempel kan du ha en ombudsroll vilket innebär att du får kompetensutveckling och ansvar för exempelvis brandskydd, arbetsmiljö, aktiviteter eller kost på din avdelning.

Läs mer om att jobba på äldreboende

Vanliga frågor om att jobba som undersköterska

 1. Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder på äldreboenden eller andra verksamheter såsom särskilt boende. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. I rollen ingår dokumentation.

  På våra äldreboenden ingår dessa arbetsuppgifter:

  • Hjälpa de boende med vardagen
  • Servera och hjälpa de boende vid måltider
  • Hantera kontakt med anhöriga
  • Eventuellt ta speciella ansvarsområden, som aktiviteter eller kost för hela avdelningen eller huset.
 2. På Humana ser anställningen ut beroende på tjänst. Vi erbjuder tillsvidareanställning både som heltid och deltid, samt timanställning. Arbetstiderna kan variera, du kan arbeta dag, kväll eller natt, på vardag eller helg.

  När du läser våra jobbannonser så står det vilken tjänst som vi söker, vilken procentgrad tjänsten är på samt ungefär vilka arbetstider som gäller.

 3. På Humana har vi individuell lönesättning utifrån en marknadsmässig lön, där lönen baseras på erfarenhet, uppdragets natur med mera. Detta gäller oavsett om du blir tillsvidareanställd eller har lön per timme. Vi har kollektivavtal som bland annat reglerar arbetsmiljön, arbetstider och pensionsavsättningar. Kollektivavtal ger dig helt enkelt extra trygghet i din anställning.

 4. Du behöver utbildning för att jobba som undersköterska på Humana. Om du saknar undersköterskeutbildning och har erfarenhet inom vård och omsorg, så finns det möjlighet att jobba på Humana som vårdbiträde på till exempel ett äldreboende eller LSS-boende. 

Det bästa med att jobba som undersköterska på Humana är känslan när man ser att man gjort något som gör någon annan glad, vilket kan vara både en äldre på äldreboendet eller en kollega. Det är jättekul att få jobba nära sina kollegor och att få vara med att planera och påverka hur vi ska ha det på jobbet.

Sanna, undersköterska på Humana Björnö i Norrtälje

Vi finns i hela Sverige. Hitta ditt jobb nu!

Undersköterska ler mot kamera

Träffa medarbetare på Humanas äldreomsorg

Lär känna undersköterskan Sanna som jobbar på äldreboendet Björnö i Norrtälje, där varje dag ser olika ut och alla kollegor jobbar nära varandra. I intervjun kan du även läsa om vårdbiträdena Alvaro och Vanessa, Sannas kollegor på äldreboendet.

Läs intervjun med Sanna, Alvaro och Vanessa