Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Som undersköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Prestigelös och noggrann

Du är prestigelös, noggrann och har en positiv attityd. Ditt förhållningssätt är lösningsfokuserat. Du trivs med att jobba i ett varierande arbetstempo. För att lyckas med dina arbetsuppgifter ska du behärska det svenska språket i så väl tal som skrift. Du bör ha god datavana. Du har en god social förmåga och ska i din roll skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående och kollegor.

Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför våra insatser med hög serviceanda!

USK

Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg, vård och vardagsrehabilitering till våra kunder. Du är behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser. I tjänsten ingår även kontaktmannaskap och dokumentation. Det är viktigt att du som medarbetare förstår vikten av dokumentation. Tjänsten innebär oftast att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter att du har uppfyllt kraven för det. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus.

Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du själv kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i vår utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad undersköterska och har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt inom vård- och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt har haft erfarenhet av delegering hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt.

Din arbetsdag

Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. Du är behjälplig i måltidssituationer och vid olika serviceinsatser. I rollen ingår dokumentation och det är viktigt att du som medarbetare förstår vikten av god dokumentation. Rollen innebär att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det.

Jobba på Humana

Just nu har vi 419 lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb