Hem 020-30 31 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter
Two people swinging outdoors.

Vi är det assistansbolaget som flest väljer

Våra kunders trygghet och frihet står alltid i fokus. Som kund hos Humana får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vår uppgift är att förenkla ditt liv, vi finns där du finns – när det behövs.

Av alla privata assistansbolag har flest personer med behov av assistans valt Humana. Vi har lång erfarenhet i branschen, bred kompetens kring funktionsnedsättningar och viktig kunskap om lagar och regler. Hos oss har du alltid engagerade medarbetare som vill göra skillnad i din vardag.

 • Trygghet och service – dygnet runt
 • Hög kvalitet med engagerad och kompetent personal
 • Ingen bindningstid

Jobba på Humana

Lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb

Att bli kund hos Humana Assistans är enkelt

Klicka på menyn nedan för att ta kontakt med din lokala informatör så hjälper vi dig.

Har du frågor kring personlig assistans?

Kontakta vår kostnadsfria rådgivning.

A man wearing glasses
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87


Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via assistansrådgivningen. 

Söker du jobb, vänligen gå till jobbportalen

Därför ska du välja personlig assistans från Humana

 1. Humanas assistansrådgivning ger dig svar på dina frågor om funktionsnedsättningar, personlig assistans och vilka rättigheter du eller din närstående har. 

  Vi har gedigen kunskap om allt som rör lagar och regler kring personlig assistans och LSS. Med Sveriges största juristkår till ditt förfogande kan vi ge dig bästa garantin för ett rättvist beslut. Vill du prata med en jurist redan idag? Ring oss på 020-70 80 87. Vår assistansrådgivning är en kostnadsfri tjänst.

 2. Du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

  Vi utbildar assistenter och har kvalificerade utbildningar genom Humana Academy. Det är populärt att jobba som personlig assistent hos oss.

  Söker du jobb? 

 3. Vi anordnar många roliga evenemang för våra kunder i hela Sverige. Det är allt från julbord till sommarfester, motionslopp, sommarläger och mindre träffar som vi bjuder in till året runt.

  Här hittar du alla våra event.

Lyssna på våra kunders berättelser

Med Humana fick Ulrika ett bättre liv

"Mina assistenter är mitt guld"

Niclas drömmer att bli framtidens Beck

Humana i sociala medier