Hem

Kontaktuppgifter

Kvinna och barn sitter vid bord, de skrattar och håller varandras händer

Välkommen till Humana – Ditt trygga val för Personlig Assistans

Vi är så glada att du överväger Humana för din personliga assistans. Vår storlek är en tillgång som gör det möjligt för oss att erbjuda dig det bästa av två världar. Du får den nära och personliga omsorgen du förtjänar, tillsammans med de resurser och den stabilitet som gör din vardag trygg och enkel.

Här är varför Humana är det rätta valet för dig:

  • Nära och personlig omsorg Du är en individ med unika behov och önskemål. Vår främsta prioritet är att skapa en nära och personlig relation, där du är med och påverkar varje steg av din assistansresa.
  • Din personliga trygghet med en egen jurist Vår juridiska expertis ger våra kunder en känsla av trygghet, med en dedikerad jurist som hjälper till att säkerställa dina rättigheter.
  • Engagerade assistenter Dina personliga assistenter är noggrant utvalda tillsammans med dig för att passa dina behov och för att göra din vardag smidigare. Vi har den erfarenhet och kvalifikation som krävs för att ge dig den bästa möjliga assistansen.
  • Storleken gör skillnad Vår storlek ger oss möjligheten att erbjuda det lilla företagets närhet tillsammans med de fördelar som en större organisation kan ge. Du får tillgång till en bred kompetens och stabilitet som garanterar din trygghet.

Har du frågor kring personlig assistans?

Kontakta vår kostnadsfria rådgivning- du förbinder dig inte till något. Erik har över 20 års erfarenhet inom frågor som rör personlig assistans och kan guida dig rätt.

Man sitter på trappsteg i lång trätrappa
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87

 

Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via assistansrådgivningen. 

Söker du jobb, vänligen gå till jobbportalen

Det är enkelt att bli kund hos oss

Hitta din kommun nedan i rullisten

Sök jobb hos oss

Vi letar alltid bra personer som vill jobba hos oss! Just nu har vi 292 lediga tjänster över hela Sverige. Se om du hittar ditt nya jobb hos oss.

Se alla lediga jobb