1. Du är här: Personlig assistans

Personlig assistans

Personlig assistans är helt nödvändigt för att många ska kunna leva ett bra liv. Samtidigt är det bara EN pusselbit bland allt annat som måste fungera. Vi underlättar livet för dig för att din vardag ska fungera. Hör av dig om du vill veta hur vi kan skräddarsy assistansen utifrån dina behov. 

Vill du bli kund hos oss?

Hör av dig, det är enkelt att byta och det kostar inget. Fyll i var du bor så får du kontakt med en erfaren rådgivare. Det gäller dig som har personlig assistans idag och dig som funderar på om du har möjlighet att söka.

Jobba på Humana

Just nu har vi 454 lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb

"För mig är CP... ett ord, I guess?"

Natalie låter inte sin funktionsnedsättning hindra henne. Tack vare sin egen envishet och fantastiska assistenter kan hon leva ett bra liv. Hon driver en blogg, This is how I roll. Bloggen har fått sitt namn efter en TV-serie på Sveriges television som sändes med Natalie som huvudperson.

Läs mer om Natalies drömmar

Humana i sociala medier

Vi tror på relationer

Även barn har rätt till personlig assistans och det finns ingen nedre åldersgräns för att få personlig assistans. Ett barn med funktionsnedsättning ska kunna leva så likt barn utan funktionsnedsättning som möjligt.

Assistans för barn