1. Du är här: Personlig assistans

Personlig assistans

Personlig assistans är helt nödvändigt för att många ska kunna leva ett bra liv. Samtidigt är det bara EN pusselbit bland allt annat som måste fungera. Som assistansbolag är vår roll att underlätta livet för dig. Lite vardagsflyt helt enkelt.

Jobbportalen

Just nu har vi 438 lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb

Vi utför assistans över hela landet

Vill du veta varför flest har valt oss? Hör av dig, det är enkelt och kostar inget. Fyll i var du bor så får du kontakt med en erfaren informatör vare sig du har assistans idag eller funderar på om du har möjlighet att söka. Söker du jobb? Klicka på jobbportalen ovan.

"Att själv få bestämma över mitt liv. Det är viktigt."

För Lasse är det viktigt att själv vara den som bestämmer över sitt liv, att få vara "så normal som möjligt", något som blivit möjligt tack vare den personliga assistansen. Att själv få välja assistenter var viktigt för Lasse, liksom att Humana genom sin storlek är bra på rekrytering. Det var det som avgjorde när Lasse valde Humana.

Därför valde Lasse Humana

Humana i sociala medier

Vi tror på relationer

Även barn har rätt till personlig assistans och det finns ingen nedre åldersgräns för att få personlig assistans. Ett barn med funktionsnedsättning ska kunna leva så likt barn utan funktionsnedsättning som möjligt.

Av våra kunder är ungefär hälften barn och ungdomar. Vi anordnar den personliga assistansen enligt dina önskemål, bland annat är du med och bestämmer vem som ska jobba som assistent, vilka löner som ska gälla och vilken kompetensutveckling assistenterna ska få.