Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

En vuxen och ungdom pratar och ler.

Arbetsuppgiften medför både personlig och praktisk hjälp när det gäller att finna vägar till ett bättre liv. Du samverkar, har kontakt med anhöriga, gör utredningar, arbetar med utvärdering, uppföljning, service, samordning och planering. Du har möjlighet att arbete som handläggare, samordnare, familjebehandlare, ungdomsbehandlare och även tjänster på chefsbefattning. På Humana har du möjlighet att arbeta inom våra olika verksamhetsområden. Som exempelvis LSS, HVB, Familjehem och öppenvård. Samt vår bemanningsverksamhet med spännande utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper

Som socionom bör man kunna vara flexibel samt hitta innovativa lösningar och idéer, se möjligheter och våga prova nya arbetssätt. Man bör vara relationsbyggande och möta andra på ett öppet och accepterande sätt.

Karriär med mening

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Just nu har vi 184 lediga tjänster över hela landet. Välkommen till Humana!

Sök jobb