Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Två personer skrattar ihop.

Eget team

Din huvudsakliga kontaktperson är den som känner dig och dina behov bäst, men du har även stöd av även experter på rekrytering och en hel juristkår.

Rekrytering

Det är självklart att du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering och hjälper dig att hitta rätt assistenter. Vi har dessutom jour dygnet runt för att du inte ska riskera att stå ensam.

Trygg ekonomi

Vi står på stadiga fötter, vilket ger dig en grundtrygghet. När det blåser snålt om assistansen och ett antal företag har fått lägga ner sin verksamhet så är vi stabila. Bland våra ägare syns bl a pensionsförvaltare som tänker långsiktigt. Det gör vi med, för din skull.

Utbildning

Vilken utbildning har ni behov av? Humana Academy erbjuder digitala utbildningar som täcker det mesta. Det ingår givetvis i tjänsten.

Påverka

Var med och påverka – både oss och våra politiker. Vi är inte bara lyhörda för hur du vill ha din assistans utförd. Eftersom vi har många kunder har vi också unika möjligheter att påverka våra politiker. Många röster blir tillsammans en stark röst, som jobbar för ditt bästa.

Att bli kund hos Humana Assistans är enkelt

Klicka på menyn nedan för att ta kontakt med din lokala informatör så hjälper vi dig.