1. Du är här: Om personlig assistans

På Humana får du ett team som hjälper dig att göra din assistans så trygg och säker som möjligt. Vi är Sveriges största assistansbolag och har resurserna att stötta dig. 

Den som lever med personlig assistans vet att det är mycket som ska klaffa för att livet ska gå ihop. Vår storlek och kompetens gör att du får tid över till annat.

Du får ett eget team
Din huvudsakliga kontaktperson är den som känner dig och dina behov bäst. Sedan finns till ditt stöd även bl a experter på rekrytering och en hel juristkår.

Rekrytering
Du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

Trygg ekonomi
Vi står på stadiga fötter, vilket ger dig en grundtrygghet. När det blåser snålt om assistansen och ett antal företag har fått lägga ner sin verksamhet så är vi stabila. Bland våra ägare syns bl a pensionsförvaltare som tänker långsiktigt. Det gör vi med, för din skull.

Utbildning
Vilken utbildning har ni behov av? Genom Humana academy erbjuder vi digitala utbildningar som täcker det mesta. Det ingår givetvis i tjänsten.

Var med och påverka – både oss och våra politiker
Vi är inte bara lyhörda för hur du vill ha din assistans utförd. Tack vare att flesta har valt oss har vi också unika möjligheter att påverka våra politiker. Många röster blir tillsammans en stark röst, som jobbar för ditt bästa.