1. Du är här: Om personlig assistans

Eget team

Din huvudsakliga kontaktperson är den som känner dig och dina behov bäst. Sedan finns till ditt stöd även bland annat experter på rekrytering och en hel juristkår.

Rekrytering

Du ska ha assistenter du trivs med. Våra rekryterings- och bemanningsansvariga är specialiserade på rekrytering. Det är svårt att rekrytera idag, men vi har bättre förutsättningar än någon annan. Vi har dessutom jour dygnet runt, du ska aldrig riskera att stå ensam.

Trygg ekonomi

Vi står på stadiga fötter, vilket ger dig en grundtrygghet. När det blåser snålt om assistansen och ett antal företag har fått lägga ner sin verksamhet så är vi stabila. Bland våra ägare syns bl a pensionsförvaltare som tänker långsiktigt. Det gör vi med, för din skull.

Utbildning

Vilken utbildning har ni behov av? Genom Humana academy erbjuder vi digitala utbildningar som täcker det mesta. Det ingår givetvis i tjänsten.

Påverka

Var med och påverka både oss och våra politiker. Vi är inte bara lyhörda för hur du vill ha din assistans utförd. Tack vare att flesta har valt oss har vi också unika möjligheter att påverka våra politiker. Många röster blir tillsammans en stark röst, som jobbar för ditt bästa.

Bli kund hos Humana Assistans!

Det är enkelt. Klicka på menyn nedan för att ta kontakt med din lokala informatör så hjälper vi dig.

Natalie bloggar om sitt liv och har en fysisk CP-skada.

Läs Natalies blogg

Natalie går på gymnasiet, gillar att hänga med sina kompisar och älskar musik. Särskilt Håkan Hellström som hon har sett live två gånger.

Läs Natalies historia