Hem 020-70 80 87 Öppet vardagar
Kontakta oss Hitta din lokala kontaktperson

Bli kund hos Humana Assistans

Våra kunders trygghet och frihet står alltid i fokus. Det är viktigt för oss att finnas där när du behöver det. Vi har jour dygnet runt. Vi hjälper till med allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vår uppgift är att förenkla ditt liv - att hjälpa dig att hitta ditt vardagsflyt.

Det stora lilla företaget

En kund beskrev oss som det största lilla företaget i branschen. Det ligger nog mycket i det. Närheten och det personliga finns där i vardagen, men även de stora resurserna i bakgrunden.

Personligt och nära är något av honnörsord i assistansbranschen. Ofta kopplas personligt och nära samman med det lilla bolaget, att man där som kund på något sätt har en närmare och bättre relation till människorna på företaget som man valt. Så med detta synsätt får vi också ibland höra att vi på Humana är stora och opersonliga. Det gör lite ont. För visst har vi många anställda, men ingen av oss på Humana ser oss som del av en stor siffra. Var och en av oss känner oss tvärtom högst personliga. Och våra kunder känner oss mest via de medarbetare som jobbar för dom. Så för våra kunder blir Humana aldrig större än en handfull människor. Personligt och nära för varje enskild kund. Det blir många små nära relationer runt om i landet mellan företag och kunder. Kanske är vi därmed landets mest personliga assistansföretag? 

Så här går det till att bli kund hos oss

1

Första kontakten – utan några krav

Funderar du på att byta assistansbolag eller kanske är i behov av personlig assistans och vill bli kund hos Humana? Kontakta antingen din lokala informatör eller vår assistansrådgivning.

2

Samtal om dina behov och önskemål

Den lokala informatören bjuder in till ett möte och kommer överens om hur vi bäst kan möta dina önskemål och behov. Vi skräddarsyr din assistans och gör allt för att du ska få det du behöver.

3

Ditt beslut

När du har bestämt dig för att välja Humana som assistansbolag eller för att ansöka om personlig assistans tecknar vi ett avtal och stöttar dig genom alla delar. Vi hjälper dig med allt det praktiska från start.

4

Din uppstart – din assistans

Du kan känna dig trygg med att vi levererar en flexibel uppstart. Vi tar hand om allt från dag ett. Vi anställer dina assistenter om behovet finns, du får ett eget team för din administration och tillgång till en egen jurist som kan allt om personlig assistans och lite till.

Har du frågor kring personlig assistans?

Kontakta vår kostnadsfria rådgivning- du förbinder dig inte till något. 

Man sitter på trappsteg i lång trätrappa
Assistansrådgivningen Erik Wahlgren 020-70 80 87

 

Vi kan tyvärr inte ta emot jobbansökningar via assistansrådgivningen. 

Söker du jobb, vänligen gå till jobbportalen

Våra kunder och medarbetare berättar

Gunilla - nöjd kund

Ulrika - fick hjälp av Humana

Din egen jurist- på din sida