1. Du är här: Bli kund

Att byta assistansbolag är enkelt. Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss så hjälper vid dig.

Varför ska man välja Humana Assistans?

Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I snart 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Ilskan när någon orättvist förlorar sin assistans går bara att förklara för den som upplevt det. Samma sak gäller nog glädjen att få ge ett positivt besked. Eller när man efter långt sökande hittar den perfekta assistenten.

Ditt team

Vårt huvuduppdrag är att förse dig med engagerade och duktiga personliga assistenter.

  • Till din hjälp finns våra kund- och assistentansvariga som hjälper dig med att samordna och koordinera din assistans

  • I teamet finns också rekryteringsansvariga, jurister, informatörer, löneadministratörer och även en jour

  • Vi hjälper till med allt från rekrytering av assistenter, administration, vikariejour och förstås stöd kring ditt beslut

  • Vi jobbar nära dig som kund så att du känner dig delaktig i processen när vi samordnar din assistans. Självklart är du med och påverkar

Vi finns till för dig

Den som lever med personlig assistans står ständigt inför nya utmaningar. Samma sak gäller anhöriga. Mitt i vardagen där träningen möter glädjen och tröttheten och allt det andra. Där vill vi vara. Precis där, för att underlätta livet för dig som lever med personlig assistans. Vi finns gärna där för dig också, vår passion räcker för alla.

Vill du bli kund hos oss?

Hitta din lokala kontaktperson som hjälper dig vidare!

Vi får välja assistenter själva, det är tryggt.

Bernt lever med personliga assistenter en stor del av dygnet. Vi anpassar assistansen efter dina behov, i samråd med dig.

Assistans tillsammans med oss

"En bra assistent ska vara snäll och gilla att hitta på olika saker"

Ju mindre barn desto större ansvar som förälder. Niclas har fått hjälp av Humanas jurister att få assistans stora delar av dagen.

Behöver du hjälp av en jurist?