1. Du är här: Bli kund

Bli kund hos oss

Personlig assistans för dig som vill ha ett team som stöttar dig i vardagen och gör din assistans trygg och säker. Kontakta oss idag.

Vill du bli kund hos oss?

Hör av dig, det är enkelt att byta och det kostar inget. Fyll i var du bor så får du kontakt med en erfaren rådgivare. Det gäller dig som har personlig assistans idag och dig som funderar på om du har möjlighet att söka.

Att få vardagen att gå ihop är en utmaning för alla men särskilt för dig som behöver personlig assistans. Vi erbjuder därför dig en trygg och säker leverans av assistans. Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Ditt team

Vårt huvuduppdrag är att förse dig med engagerade och duktiga personliga assistenter. Till din hjälp finns våra kund- och assistentansvariga som hjälper dig med att samordna och koordinera din assistans. I teamet finns också rekryteringsansvariga, jurister, informatörer, löneadministratörer och även jouren. Vi hjälper till med allt från rekrytering av assistenter, administration, vikariejour och förstås stöd kring ditt beslut. Vi jobbar nära dig som kund så att du känner dig delaktig i processen när vi samordnar din assistans. Självklart är du med och påverkar.

Varför ska man välja Humana Assistans?

Humana är Sveriges största assistansanordnare. Roligt tycker vi eftersom det är kunderna själva som väljer. I snart 20 år har vi kämpat för alla som behöver assistans. Ilskan när någon orättvist förlorar sin assistans går bara att förklara för den som upplevt det. Samma sak gäller nog glädjen att få ge ett positivt besked. Eller när man efter långt sökande hittar den perfekta assistenten.

Den som lever med personlig assistans står ständigt inför nya utmaningar. Samma sak gäller anhöriga. Mitt i vardagen där träningen möter glädjen och tröttheten och allt det andra. Där vill vi vara. Precis där, för att underlätta livet för dig som lever med personlig assistans. Vi finns gärna där för dig också, vår passion räcker för alla.

Välkommen!

"En bra assistent ska vara snäll och gilla att hitta på olika saker"

Ju mindre barn desto större ansvar som förälder. Niclas har fått hjälp av Humanas jurister att få assistans stora delar av dagen.

Behöver du hjälp av en jurist?

Vi får välja assistenter själva, det är tryggt.

"Din man kommer inte att överleva natten" var beskedet efter en stroke. Idag lever Bernt med personliga assistenter en stor del av dygnet. Vi anpassar assistansen efter dina behov, i samråd med dig.

Assistans tillsammans med oss