1. Du är här: Äldreomsorg

Äldreboende

Att flytta till ett äldreboende kan vara en stor förändring i livet, men hos oss kan du finna trygghet, värme och gemenskap.

Humana äldreomsorg erbjuder lägenheter på äldreboenden i tolv olika kommuner i landet. Vi är en kvalitetsaktör som strävar efter att varje boende ska få trygg omsorg i en hemtrevlig och säker miljö. På våra boenden har vi välutbildade och kompetenta chefer och engagerad personal, som ger de äldre förutsättningarna för en meningsfull vardag. 

Säng i en lägenhet med varm belysning.

Digitala visningar

Just nu erbjuder vi digitala visningar för dig som är intresserad av att flytta in på något av våra äldreboenden.

Läs mer om våra digitala visningar.
Äldre dam som ritar.

Äldreboenden i Stockholm

Humanas äldreboenden i Stockholm är alla Silviacertifierade, vilket betyder att all personal är utbildade inom demensvård i syfte att kunna bidra till högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras anhöriga.

Sök äldreboende i Stockholm.
Hösten 2019 öppnar vi vårt femte äldreboende. Detta äldreboende kommer att byggas i Kungsängen, norr om Stockholm och kommer att erbjuda 80 lägenheter.

Lediga lägenheter på Humana Lillsjö Badväg

Strax utanför Stockholm hittar du Humana Lillsjö Badväg. Ett modernt äldreboende, nära naturområdet med en vacker takterrass och modern teknik. Har du eller din anhörig biståndsbeslut och vill flytta in?

Boka visning.

Följ oss på sociala medier