1. Du är här: Äldreomsorg

Äldreboende

Att flytta till ett äldreboende kan vara en stor förändring i livet, men hos oss kan du finna trygghet, värme och gemenskap.

Humana äldreomsorg erbjuder lägenheter på äldreboenden i 13 olika kommuner i landet. Vi är en kvalitetsaktör som strävar efter att varje boende ska få trygg omsorg i en hemtrevlig och säker miljö. På våra boenden har vi välutbildade och kompetenta chefer och engagerad personal, som ger de äldre förutsättningarna för en meningsfull vardag. 

Säng i en lägenhet med varm belysning.

Digitala visningar

Just nu erbjuder vi digitala visningar för dig som är intresserad av att flytta in på något av våra äldreboenden.

Läs mer om våra digitala visningar.
Äldre dam som ritar.

Äldreboenden i Stockholm

Humanas äldreboenden i Stockholm är alla Silviacertifierade, vilket betyder att all personal är utbildade inom demensvård i syfte att kunna bidra till högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras anhöriga.

Sök äldreboende i Stockholm.
Personal kommer in i en modern och ljus lägenhet med en bricka i handen.

Lediga lägenheter på Humana Lillsjö Badväg

Strax utanför Stockholm hittar du Humana Lillsjö Badväg. Ett modernt äldreboende, nära naturområdet med en vacker takterrass och modern teknik. Har du eller din anhörig biståndsbeslut och vill flytta in?

Läs mer.
Dator, penna och en skrivbok.

Humana Academy i samarbete med Bonnier Academy

Humana Academy och Bonnier Academy erbjuder digitala utbildningar för dig som arbetar inom omsorg. Detta samarbete möjliggör för Humana att ännu bättre kunna sprida värdefull kunskap och kompetens inom omsorgsområdet. Tillsammans höjer vi kompetensen inom Sveriges äldreomsorg.

Du hittar utbildningarna här.

Följ oss på sociala medier