Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Två kvinnor som sitter vid ett bort och äter frukost

Du hjälper dem i deras behandlingar och ombesörjer deras omvårdnad. För att lyckas med detta har du ett tight samarbete med kollegor, föreståndare, socialtjänst, vårdnadshavare samt andra externa och interna parter.

Att arbeta som behandlingspedagog inom våra HVB-verksamheter är ett oerhört viktigt arbete. Du är en förebild och trygghet för våra mest utsatta individer i samhället. Du bidrar till att ge dem en möjlighet att må bättre och bli trygga och självständiga individer. Vårt arbete genomsyras av glädje, engagemang och ansvar.

Humana erbjuder flera HVB som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot familjer, flickor och pojkar samt kvinnor och män med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Vi har specialiserade enheter för övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk med flera.

För att arbeta som behandlingspedagog skall du vara utbildad behandlingspedagog, behandlingsassistent eller motsvarande. Därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av behandlingsarbete.

Se filmen om hur det är att arbeta på Humana.

Hör våra behandlingspedagoger berätta med egna ord vad det är som gör deras arbete meningsfullt och givande.

Från klient till behandlingspedagog

Sofia såg en annons där man sökte timvikarie på ett akuthem och tog sin chans. Hon hade väldigt lite erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg men hade något annat, erfarenheten av att vara på andra sidan, boende.

Läs mer här

Karriär med mening

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Just nu har vi 272 lediga tjänster över hela landet. Välkommen till Humana!

Sök jobb